SEKTÖR > Anadolu’dan ESEN tatlı bir rüzgar en doğudan en batıya kadar huzur veriyor

Anadolu’dan ESEN tatlı bir rüzgar en doğudan en batıya kadar huzur veriyor

Esen Halat’ın iş takviminde Haziran’dan direkt Eylül ayına geçiliyor…

Halat zincir başta olmak üzere çok sayıda takıyı başarıyla altına aktaran Esen Halat; Temmuz ve Ağustos ayları üretim kapasitesini müşterilerinden gelen siparişlerle tamamen doldurdu. Anadolu, İstanbul ve Yurtdışındaki müşterilerinin taleplerine aynı anda cevap vermeye çalışan Esen Halat; yeni siparişleri için en erken teslim tarihi olarak Eylül ayını işaret ediyor..

Halat zincire gönülden bağlı olan ve mesleğine yıllarını veren Kılıç Ali; (Ali Esenceli ) yıllardır yüksek kaliteli takılar üretmesi ve müşteri memnuniyetine verdiği büyük önem ile hem yurtiçinde hem de yurtdışında sadık müşteriler elde etti. Kurban Bayramı sonrasında gelen siparişlerle Esen Halat atölyesi Temmuz ve Ağustos ayları üretim potansiyelini yüzde yüz doldurmuş oldu.

Müşterilerinin gösterdiği yoğun ilgiye sonsuz teşekkürlerini sunan Kılıç Ali; “Hep en yüksek kaliteli takılar yapmayı, müşterilerimizi hep memnun etmeyi ilke haline getirdik. Kurban Bayramı sonrasında hareketlilik bekliyorduk ama beklentimizin de üstünde ilgi gördük. Şu anda Temmuz’un ikinci yarısı ve Ağustos ayının tamamında kapalı gişe olarak atölyemiz gece gündüz çalışmalarına devam edecek. Ne başarı ne de kalite asla tesadüf olmuyor” diye konuştu.

Yılın ikinci yarısının kuyum ticareti açısından çok hareketli geçeceğinin sinyallerinin piyasadan geldiğini kaydeden Kılıç Ali; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Halat zincire normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte tahminlerimizin ötesinde bir ilgi oldu. Yazın Anadolu’daki talep üst düzeye çıkıyor. Diğer mevsimlerde ise İstanbul ve Yurtdışından gelen talepler gerçekleşiyor. Böylelikle yılın 12 ayı istikrarlı bir üretim süreci yaşıyoruz. Yıllarca az, çok demeden her müşterimize en iyi müşterimiz gibi davranmamızın ve sıcak iletişim kurmamızın karşılığı bize olumlu geri dönüyor. Ne demişler; “Ne ekersen onu biçersin”