SEKTÖR > Dianoor imzalı A Plus mücevherler vitrinlerde göze geliyor

Dianoor imzalı A Plus mücevherler vitrinlerde göze geliyor

Dianoor Diamond; yeni sezona iddialı modelleriyle giriş yapıyor. Ağırlıklı olarak çıplak pırlanta taş ticareti ile tanınan tecrübeli marka; bu yıl A Plus kategorisinde yer alan bitmiş mücevhere hızlı bir giriş yapıyor. İlk olarak geçtiğimiz İJS’de fuar standında koleksiyonlarından bir seçki sunan Dianoor; mücevher kelimesinin her harfinin hakkını veren özel tasarımlarıyla sezonda yüksek satışlar yakalamayı hedefleyen kuyumculara göz kırpıyor…

Küçük yaşlardan buyana hep kuyumculuk ve mücevher işinde olan Serkan Gökpınar; markası Dianoor Diamond ile her yıl yeni açılımlar yapmaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz yıl DDS (Dianoor Diamond System) uygulamasını kuyumcuların iş hayatına katan Gökpınar; şimdi de A Plus, sıradışı mücevher arayanların işini kolaylaştıracak.

Son dönemde A Plus mücevhere ilginin hem ülkemizde hem de yurtdışında ciddi oranda arttığını, enflasyonist ortamlarda önemli bir kitlenin ciddi maddi kazanımlar elde ettiğini belirten Serkan Gökpınar; “Set mücevherde 10 bin dolar, bileklik ve yüzükte 5 bin dolar üstündeki mücevherlere A Plus diyebiliriz. Biz bu yıl bu alandaki boşluğu doldurmak ve artan talebe karşılık vermek için harekete geçtik. Dianoor tabi ki bir taş ofisi ve çok geniş stokları eşliğinde çıplak taşlara sahip. Yüksek bütçeli, A Plus mücevher ürün grubunda da iddialı açılımlara imza atabileceğimizi fuarda göstermiş olduk” diye konuştu.

Gökpınar açıklamasının son bölümünde Dianoor tarafından geliştirilen DDS (Dianoor Diamond System) uygulamasında önemli bir güncelleme ve geliştirme yapma arifesinde olduklarını, çok daha doğal ve gerçekçi görüntüler eşliğinde ‘her kuyumcunun mücevher mağazası olacak’ iddialarını sürdüreceklerini açıkladı.