SEKTÖR > “Hızlı ve Güzel” Yenilenen “Pina Kuyumculuk” herkese iyi gelecek

“Hızlı ve Güzel” Yenilenen “Pina Kuyumculuk” herkese iyi gelecek

“Pina Kuyumculuk” showroomu baştan sona yenilendi ve büyüdü. Kuyumcukent’e gelenler Pina mağazasında konforlu bir şekilde istedikleri ürünleri seçebilecekler.

Kuyumcukent bünyesinde uzun zamandır çalışmalarını sürdüren ve zincir takı grubunda geniş ürün çeşitliliğiyle, yerli yabancı çok sayıda firmanın vazgeçilmez çözüm ortağı olan Pina Kuyumculuk; yenilenen ve büyüyen yeni showroomuyla Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 4’üncü katına zarafet kattı.

“Mutlu müşteri için öncelik yüksek kaliteli üretim” sözünü iş hayatında parola olarak belirleyen Pina Kuyumculuk; yaklaşık 3 aylık bir hazırlığın ardından yeni showroom ile müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor. Oktay Atasoy ve Tugay Kaçmaz ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Pina; yavaş yavaş yarı mamul ürün grubuna da adım atıyor.

Onlarca zincir modeline yakın zaman önce ithal zincirler de ekleyen Pina Kuyumculuk; yüksek kaliteli (dorika) altın top ve kilit yarı mamul modellerini de yeni adresinde satışa sundu. Pina Kuyumculuk firma ortağı Tugay Kaçmaz; markalarının yerli yabancı çok sayıda müşterisini geniş ve ferah bir ortamda ağırlamak için büyümeyi tercih ettiğini, profesyonel bir iç mimar ile yapılan çalışmanın sonunda, son derece şık bir showroomun kapılarını araladıklarını söyledi.

2006 yılında Kuyumcukent’e ilk gelen markalardan biri olarak çalışmalarına başladıklarını hatırlatan Tugay Kaçmaz; açıklamasına şöyle devam etti:

“Şu anda Kuyumcukent’te iki atölyemiz çalışıyor. Yatırımlarımıza hiç ara vermedik. Burası yılın 365 günü bir fuar alanı gibi oluyor. Yabancı alıcılar, Anadolu’dan gelen esnaf ile birlikte Kuyumcukent; sektörün bir cazibe merkezi konumunda bulunuyor. Bizde bu değerli noktaya yakışır yeni bir yapılanma içinde olmayı tercih ettik. İki kat büyüyen yeni mağazamız; çok sayıda yeni modele de ev sahipliği yapacak. Pina; yarı mamul ürün grubuna yavaş adımlarla giriş yapıyor. Yılın sonuna doğru yarı mamul ürün çeşitliliğimizi önemli bir seviyeye taşıyacağız. Son bir yılda zincir takı grubundaki çeşitliliğimizi iki kat arttırdık. Kontrollü büyümeye devam edeceğiz. Sektörden kazandıklarımızı yine sektörümüz içinde değerlendirmeyi uygun görüyoruz” diye konuştu.