SEKTÖR > Pamuk kadar hafif “Zergeran” kadar zarif

Pamuk kadar hafif “Zergeran” kadar zarif

Güleryüz Kuyumculuk tarafından Sevgililer Gününe özel yapılan ultra hafif altın set ve takılar; Zergeran Pırlantanın ilk kez altın takı koleksiyonuna kapısını aralamasına yol açtı. Bu setler pamuk kadar hafif, Zergeran kadar zarif….

Sektörümüzün kıdemli markalarından Güleryüz Kuyumculuk; Sevgililer Gününe özel çıkardığı ultra hafif altın set ve takılarıyla tüm gözleri üzerinde topladı. Bileklik, kolye, küpe ve yüzükten oluşan ultra hafif setlerin toplamda 6 gramı geçmiyor olmasıyla birlikte ‘hafif takılarda yeni bir rekor mu kırıldı’ ? sorusunu akıllara getiriyor.

Tarihi Kılıççılar Sokak’ta yer alan Zergeran Pırlanta; ilk kez mağazasında sadece altından imal edilen takılara yer verdi. Sevgililer Gününe özel olarak Güleryüz Kuyumculuk tarafından yapılan bu özel koleksiyon, firmanın bir diğer markası Zergeran Pırlanta’nın vitrininde yer aldı. Güleryüz Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Bedir; Zergeran Pırlanta’nın kurulduğu günden buyana ilk kez sadece altın olan takılara ürün portföyünde yer verdiğini, Sevgililer Gününe özel yapılan bu koleksiyonun yoğun ilgi neticesinde sürekli üretilen bir ürün grubu haline geldiğini söyledi.

2021 yılına markaları Orobella Alyans, Zergeran Pırlanta ve Güleryüz Kuyumculuğun güzel bir giriş yaptığını, düşen altın fiyatlarının, azalan vaka sayılarının uzun süredir alımını erteleyen kişiler üzerinde pozitif etki yaptığını kaydeden Rıfkı Bedir; “Bizde yeni koleksiyonumuzu tasarlarken çok uygun fiyatlar eşliğinde satın alınmasını baz aldık. Hep birlikte bu zorlu günleri geride bırakacağız. Ultra hafif koleksiyonumuzda sevgiyi anlatan objelere yer verdik. Özel bir teknik ile çok hafif üretilen takılarımız, özellikle gençler tarafından büyük ilgi görüyor” diye konuştu.

Çok yakın zaman içinde E ticaret alanında önemli bir yatırıma imza atacaklarını sözlerine ekleyen Bedir; pandeminin etkisiyle E ticaret, uzaktan ticaret alanında herkesin yatırım yapmasının ve ticaret planına daha fazla teknoloji katmasının önemli hale geldiğini ifade etti.