SEKTÖR > “Seçkin Gold” baharı yeni fantezi kelepçe modelleriyle karşılıyor

“Seçkin Gold” baharı yeni fantezi kelepçe modelleriyle karşılıyor

Yıllardır sektörümüze birbirinden şık fantezi 14 ayar takılar sunan ve kelepçe takı modeline ayrı bir önem sunan Seçkin Gold; bahar mevsimini en yeni tasarımlarıyla, coşkuyla selamlıyor. Fantezi kelepçe modellerinde, fusion üretim tekniğine de yer veren Seçkin Gold; müşterilerine net bir mesaj veriyor….”Mutlu ol yeter”

Ülkemizin yenilikçi markalarından biri olan Seçkin Gold; Kahramanmaraş’ta özenle ürettiği yeni modellerini her hafta İstanbul’daki toptan satış mağazasında kuyumcuların bilgisine sunuyor. Birçok farklı takı grubunda özgün çalışmalar yapan marka; fantezi kelepçe takı grubunda yine yıl içinde çok satılacak modellerin üretimine konsantre oldu.

22 ayar görünümüne sahip özel rengini takılarına yansıtan Seçkin Gold; yeni modellerinde hem dorika kullanmış hem de fusion üretim tekniğinden faydalanmış. Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; yeni modellerin her zaman ki gibi büyük bir titizlik içinde hazırlandığını vurgulayarak; “Defalarca kalite kontrolden geçen ürünlerimizin, birçok kuyumcunun iş potansiyeline katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu yaz yine fantezi kelepçe takılar öne çıkacak. Bazı klasik kelepçe takı modellerine, modern yorumlar katıyoruz. Farklı dokuları harmanlayarak ortaya melez güzeller çıkarıyoruz” dedi.

Sektörde yeni model beklentisinin son yıllarda üst düzeye çıktığını, modellerin piyasa ömrünün çok kısaldığını kaydeden Murat İpçioğlu; 100 parçalık bir koleksiyonun içinden ortalama 10 parçanın sirkülasyonunun daha fazla olduğunu, bazı çok özel modellerin ürün kalabalığı içinde ister istemez arada kaybolduklarını ifade etti.

Kelepçe takı grubunun son yıllarda sürekli yükselen bir trende kavuştuğunun altını çizen İpçioğlu; Seçkin Gold markasının fantezi kelepçenin gelişimine önemli katkılar sağladığını, görünümüne göre terazide oldukça hafif olan yeni model kelepçe takılarının, kullanıcının yüzünü güldüreceğini ve düğün sezonunda da ön planda fantezi Seçkin Gold kelepçelerinin yer alacağını dile getirdi.