SEKTÖR > İhtiyacın varsa erteleme.. Senin için aldı tüm önlemleri Alex Makine

İhtiyacın varsa erteleme.. Senin için aldı tüm önlemleri Alex Makine

Ümit Çağlar; “Yurtdışından tedarik ettiğimiz makine ve ekipmanlarımızla ilgili tedarik sorunumuz yok. Zamanında yeterli miktarda sipariş verdiğimiz için yıl sonuna kadar yeterli stoklarımız var. Ayrıca şu anda bile Dünyanın her yerinden makine ithal edebiliyoruz.”

İstanbul Jewelery Show’un Korona virüs felaketiyle son anda ertelenmesinin ardından, fuara katılmayı planlayan firmalar, birçok yeniliklerini kendi mağazalarında müşterilerine sunma yoluna gittiler. Sektörümüzün köklü markalarından biri olan ve kuyum üreticisinin sağ kolu tabiriyle bilinen Alex Makine; yeni nesil MIICRAFT 3D makinesinin Prime modelini mağazasında, özel sunumlarla tanıtıyor.

Bir önceki modele göre daha hızlı, daha hassas ve daha büyük tabla boyuyla ön plana çıkan MIICRAFT 3D Prime; hem fusion hem muma kalıp ihtiyacı olan atölyeler için ideal çözümler ortaya koyuyor.

Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; fuarın ertelenmesinin geç kalınmış olsa da doğru bir karar olduğunu, markalarının fuarda sergileyeceği tüm ekipmanları ve makineleri hem Çemberlitaş hem de İstanbul Vizyon Park’ta bulunan mağazalarında göz önüne çıkardıklarını söyledi.

Alex Makine’nin İtalya’nın önde gelen firmalarının Türkiye distribütörü olduğunu hatırlatan Ümit Çağlar; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bildiğiniz gibi Korona virüs felaketi özellikle İtalya’yı çok olumsuz etkiledi. Biz virüs felaketi öncesinde yüklü miktarda ürün siparişleri vermiştik ve şu anda yıl sonuna kadar hiçbir ürün getirmesek bile stoklarımız sektörümüze yetecek boyuttadır. İtalya’daki iş ortaklarımızla internetten iletişim kuruyor ve makine ihtiyaçlarımızı iletebiliyoruz. Uluslararası kargo çalışmaları devam ediyor. Ürünlerin gelişinde ve bizim yurtdışına ürün gönderimimizde bir sorun bulunmuyor”

Resinworks Reçineleri Uygun Bütçesiyle Dikkat Çekiyor…

Piyasada bulunan mevcut 3D makinelerinin %80’inde kullanılabilecek olan Kanada menşeli Resinworks markalı reçinenin ilk kez ülkemizde kuyum üreticilerine sunulduğunu da sözlerine ekleyen Çağlar; “Resinworks reçineleri; hem kalıp hem modellemeyi başarıyla yapıyorlar. Taşlı veya taşsız dökümde çok başarılı sonuçlar veriyor. Bir de bu ürün uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Fusion takılar Dünya çapında öne çıkarken, bu üretim tekniğinde tercih edilen sarf malzemeler direkt sonuca etki ediyor. Denedik, uyguladık sektör mensuplarımıza harika bir ürün getirdik.”