SEKTÖR > Şimdi herkes susacak KRAL konuşacak

Şimdi herkes susacak KRAL konuşacak

Yeni tasarımları fuara katılan seçkin markaların standında olacak… Yine içi boş takı grubunda en yeni tasarımları el üstünde tutulacak. Kral Şakir Kuyumculuk; yeni sezonun en yeni tasarımlarını fuar döneminde tanıtacak.

Sektörümüzün hallow & içi boş takı grubunun önemli üreticilerinden biri olan Kral Şakir Kuyumculuk; fuar öncesi sıkı bir çalışma dönemini geride bıraktı. Fuara katılan müşterileri birçok Kral Şakir imzalı yeni tasarımları kendi stantlarında sergileyecekler. İsmi olmasa da cismiyle İJS’de yer alacak olan Kral Şakir Kuyumculuk; fuar döneminde Çemberlitaş’ta yer alan atölyesinde İstanbul’a gelen sektör mensuplarını ağırlayacak.

Deneyimli kuyum ustası Şakir Arslan önderliğinde çalışmalarına devam eden Kral Şakir Kuyumculuk; İJS’ye katılan birçok seçkin markaya ürün tedarik etmesinin yanında fuar döneminde Çemberlitaş’ta yer alan atölyesinde birçok yeni tasarımlarını müşterilerine sunacak. Kral Şakir Kuyumculuk firma sahibi Şakir Arslan; fuar döneminde Kuyumcukent ve çarşıya çok sayıda yerli, yabancı sektör mensubunun geldiğini, onların da mutlaka yeni tasarımlar görmek istediklerini söyledi.

İJS öncesinde yeni tasarımlara ağırlık vermenin adeta bir sektör geleneği haline geldiğini kaydeden Şakir Arslan; “Biz de bu kıymetli organizasyona duyduğumuz saygı neticesinde, sezonda ses getireceğini tahmin ettiğimiz yeni tasarımlarımızı fuar döneminde vitrinlerimize taşıyoruz. Bu durum; adeta adı konulmamış bir gelenek oluşturuyor” dedi.

Arslan; İJS’ye ürün bazında sektörün önde gelen 4-5 firmasının stantlarında yer alarak gizli bir katılım yaptıklarını, isimleriyle olmasa da cisimleriyle fuar alanında olacaklarını, müşterilerinin fuardan mutlu ayrılmalarının aynı zamanda kendilerini de sevindireceğini söyledi.