SEKTÖR > Mükemmel sonuçları görmeden satın almanıza izin yok

Mükemmel sonuçları görmeden satın almanıza izin yok

ARN Elektronik Cila Makinesine denemeden, kaliteli işçiliğini görmeden sahip olamıyorsunuz…

ARN Elektronik Cila Makinesinin yükselişi tüm hızıyla devam ediyor. Yerli yabancı kuyum üreticisinin iş hayatına muazzam kolaylıklar, konfor ve tasarruf katan ARN’ye sahip olmak hem kolay hem zor. ARN’yi almak isteyenler öncelikle markanın Çarşı’da bulunan ofisinde ürün deneme sürecini yaşamak zorundalar.

ARN Elektronik Cila Makinesi’nin mucidi, cila alanında 51 yılı geçen kariyeriyle öne çıkan Zaven Kasacı; son dönemde adeta yok satan ürünlerine gösterilen yoğun ilginin kendilerini çok mutlu kıldığını, ticari kazanımlar elde etmek kadar kuyum ustaların cihazı kullanırken yaşadıkları mutluluğun da kendileri için büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

İlk günden itibaren ARN’nin satışını yapmadan mutlaka ürünü deneme zorunluluğunu müşterilerine söylediklerini kaydeden Zaven Kasacı; “Ürünümüze olan büyük güvenimiz neticesinde herkesin berrak sonuçları yakından görmesini arzu ettik. Zaten bu sonuçları gören kişilerin alıma geçeceğini biliyorduk. Çarşı’da bulunan ofisimizdeki cihazlarımızı deneyen her 10 kişiden 8’i bir ARN sahibi oldu” dedi.

ARN Elektronik Cila Makine ailesinin 6 modele eriştiğini hatırlatan Kasacı; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Açıkçası bu kıymetli cihazımıza her bütçeye sahip atölyenin erişmesini arzu ettik. Yüksek hacimli atölyelerden düşük kapasiteli atölyelere kadar birçok firmanın rahatlıkla satın alıp kullanması için ebatlarını farklılaştırdık. Haftada 1 kilo üretim yapan da 25 kilo üretim yapan da kendine uygun bir ARN’ye en uygun bütçeler eşliğinde sahip olabilecek. Alfa, Beta, Gama, Delta, Epsilon ve İyota isimli modellerimiz kuyumcuların iş hayatına büyük kolaylıklar katmaya devam edecek.”