SEKTÖR > Law Pırlanta Show başlıyor… En yeni mücevherler gözler önüne seriliyor…

Law Pırlanta Show başlıyor… En yeni mücevherler gözler önüne seriliyor…

Kuyumcukent AVM’de çalışmalarına devam eden Law Pırlanta; İJS fuar günlerinde en yeni mücevher modellerini mağazasında sergileyecek. Fuara sadece 3 KM uzakta bulunan Law; birbirinden iddialı yeni tasarımlarını gözler önüne serecek. Law Pırlanta Show için Nisan ayında istikametiniz Kuyumcukent AVM Law Pırlanta mağazası olsun…

Yüksek kalite, özgün tasarım ve uygun fiyat politikasıyla çalışmalarını sürdüren Law Pırlanta; fuar öncesi çok sayıda yeni model tasarladı. Tecrübeli kuyumcu Mustafa Ensari önderliğinde çalışmalarını yürüten Law Pırlanta; fuar günlerinde yerli ve yabancı alıcıları Kuyumcukent mağazasında ağırlamayı planlıyor.

Geniş ürün çeşitliliğine sahip olan Law Pırlanta’nın fuar döneminde tüm ekibiyle Kuyumcukent AVM’de yer alacağını ve çok sayıda yeni modelin tanıtımını fuar zamanı gerçekleştireceklerini kaydeden Mustafa Ensari; “Önümüzdeki yıl fuar alanında olabiliriz. Bu yıl da adeta fuara hazırlanıyormuş gibi bir efor sarfettik. Netice itibariyle fuar alanına sadece 3km uzaktayız. Fuara gelen yerli ve yabancı alıcıların Kuyumcukent’i ziyaret ettiklerini biliyoruz. Tüm sektör mensuplarını mağazamızda ağırlamaktan memnuniyet duyarız” diye konuştu.

Yükselen altın fiyatları nedeniyle mücevher daha cazip hale geliyor…

Son günlerde altın fiyatlarının rekor üstüne rekor kırdığını hatırlatan Mustafa Ensari; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Altın fiyatları rekor kırıyor ve mücevher ile fiyat farkı hızla kapanıyor. Özellikle yüzük ürün grubunda mücevher daha da ucuz olmaya başladı. Bildiğiniz gibi zaten son 1 yıldır uluslararası Rapaport fiyatlarında %20 civarında düşüşler oldu. Pırlanta için ideal alım zamanı yine devam ediyor. Artık altın takı alamayan tüketicinin, mücevher alarak kuyumcu mağazasından ayrıldığını göreceğiz. Kuyumcu dostlarımızın bu sezon için mağazalarında daha fazla mücevhere yer ayırmasını tavsiye ediyorum. Gez, gör fuarı ama sakın pas geçme Law Pırlanta mağazasını diyerek açıklamamı noktalıyorum.”