SEKTÖR > Revaç yeni yılda müşterisinin müşterisi olacak

Revaç yeni yılda müşterisinin müşterisi olacak

Yakın zaman içinde Kuyumcukent’te yer alan yarı mamul mağazasının hemen çaprazında toptan bitmiş ürün grubu satışına başlayacak olan Revaç; ihracat alanında öne çıkmak istiyor. Bugüne kadar kendisinden yarı mamul alan atölyelerin birbirinden özel takılarını satışa sunmaya hazırlanan tecrübeli marka; artık yeni yılla birlikte bazı müşterilerinin müşterisi olacak…

Sektörümüzün tecrübeli yarı mamul ve kalıpçılık firmalarından Revaç Kuyumculuk; yeni yılla birlikte Kuyumcukent’te iki mağaza ile hizmet sunacak. Yarı mamul çalışmalarına özenle devam edecek olan Revaç Kuyumculuk; yine Revaç ismiyle bitmiş ürün grubunda toptan satış mağazası açmak üzere.

Revaç Kuyumculuk Genel Müdürü Fatih Karaaslan; yarı mamul çalışmalarına artan ürün çeşitliliğiyle devam edeceklerini, yeni bir kadro ile yeni bir oluşum heyecanıyla aynı zamanda takı satışına başlayacaklarını duyurdu.

Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1.katta yer alan mağazalarında tadilatın son aşamaya geldiğini kaydeden Fatih Karaaslan; “Yaklaşık 20 metre uzaklıkta iki Revaç mağazası sektörümüze hizmet sunacak. Revaç Kuyumculuk; yıllardır yarı mamul ürün grubunda yaptığı özenli çalışmalara devam ederken Revaç markamız da bitmiş altın takı satışı yapacak. Sektörümüzün önde gelen atölyelerinden tedarik edeceğimiz takıları; yurtdışına satmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Yeni mağazalarında farklı ayarlarda yurtdışında talep görecek özgün tasarımlara sahip modellere yer vereceklerini açıklayan Karaaslan; “Resmen yeni yılda yıllardır çalıştığımız ve yarı mamul sunduğumuz müşterilerimizin müşterisi olacağız. Yine bu işbirliğimiz ile kazan & kazan ilkesiyle sektörümüze artı değerler sağlamayı hedefliyoruz. Takı satışı alanında tecrübeli bir kadro oluşturmayı planlıyoruz. Bitmiş ürün grubunda hedefimiz yurtdışı olacak” dedi.