SEKTÖR > Yeni Nesil 8 Ayar Takıların Buluştuğu “8Konsept” Yoğun İlgi Görüyor

Yeni Nesil 8 Ayar Takıların Buluştuğu “8Konsept” Yoğun İlgi Görüyor

Geçtiğimiz günlerde Çemberlitaş Nuruosmaniye Cadde girişinde kapısını aralayan ve sadece 8 ayar takılar satışa sunan 8Konsept markası yoğun ilgi görüyor. Yeni nesil 8 ayar takıları temsil eden ve bir ömür boyu firma garantisiyle satılan 8Konsept’in 8 ayar takıları, geniş çeşitliliği, yüksek kaliteli işçiliği ve uygun fiyatlarıyla 2021 yılında şimdiden öne çıkacak markalarımız arasında yer almaya aday konumda…

Uzun bir AR-GE döneminin ardından, ömür boyu garanti belgesiyle satışa sunulan ve özel kaplama formülleri uygulanan 8Konsept imzalı takılar; çok kısa sürede piyasadan büyük ilgi gördü. Ülke genelinde yayılımını bölge bayilik sistemi ile geliştirmeyi hedefleyen 8Konsept’in şimdiden Marmara, İç Anadolu bayileri perakende kuyumcularına ürünleri sunmaya başladı.

Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte ülke içinde takı satışlarının en dip seviyeleri gördüğünü, böylesi bir ortamda kendine has kalitesiyle 8Konsept’in 8 ayar takıları kuyumculara can suyu olacak diyen firma sahibi Murat Kantarcı; ““Marmara Bölgemizdeki kuyumcularda 8 ayar takı bulundurmayan nerdeyse kalmadı. Bazı kuyumcuların ürünlerinin yarısına yakını 8 ayar takılardan oluşuyor. Yakın zaman içinde sadece 8 ayar takılar satan kuyumcu mağaza konseptinin oluşabileceğini ön görüyorum. Vitrinler altın fiyatlarıyla yanarken, ortamı soğutacak olan tek şey, uygun fiyatlarıyla 8 ayar takılardır” diye konuştu.

8 ayar takı grubuna önemli katkılar sunan, rahmetli Vural Akbal’ı anan Murat Kantarcı; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Vural abimizin mekanı cennet olsun. Kendisi 8 ayar takı konusunda önemli atılımlar yapmıştır. Hiçbir zaman unutmayacağız. 8Konsept markamız özellikle her tür takı grubunda 8 ayar ürünleri biraraya getirmesiyle öne çıkıyor. 8Konsept’in abisi sayılan Luxera markamız; özellikle tasarım katkıları sunuyor. Luxera’nın zaman içinde popüler olan birçok modelinin 8 ayar versiyonlarını 8Konsept mağazasına taşıyoruz. Vatandaş altının fiyatı ne olursa olsun takı ihtiyacını giderecektir. Tabi ki uygun fiyatlar eşliğinde alım yapmak isteyecek. Şu anda elimizde tek kalan 8 ayar takılardır. 8 ayar takılar; en batıdan en doğuya kadar her bölgemizdeki kuyumcu vitrininde yer almaya başladı. Fiyatlar böyle giderse ülkemizde en çok satılan takı grubunda hep 8 ayarı açık ara önde göreceğiz. Özellikle ağır takılar almak isteyen, gösterişli takılar hediye etmek isteyenler 8 ayar takılara yöneliyorlar. 22 ayar takılardan görünüm olarak hiç farkı olmayan 8 ayar takılar %75’e varan fiyat avantajıyla 2021 yılında yükselişini sürdürecektir.”