SEKTÖR > Lazer makine ürün grubunda buyurun ekonomi dersine

Lazer makine ürün grubunda buyurun ekonomi dersine

Kuyumcu atölyelerinin vazgeçilmezi, demirbaşı haline gelen yeni nesil kaynak makinelerinde Dünyaca ünlü Elettrolazer firmasının Mega Lazer ailesi öne çıkıyor. Alex Makine tarafından ülkemize ithal edilen bu özel ürün grubunda şimdi yepyeni bir kampanya ile sektörümüzde ilk kez bir ürün için ön sipariş alınıyor. Lazer Kaynak Makinesinin MS 35 modelinin 165 Jul gücündeki modeli 9.600 Euro fiyatıyla kendi sınıfında en az 2000 Euro fiyat avantajıyla satışa sunuluyor.

Dünyaca ünlü Elettrolazer firması tarafından üretilen 3 boyutlu Mega Lazer Makinesi; kullanım pratikliği, hızlı çalışması, en ince mikronlarda bile iz bırakmadan kaynak yapması ve daha birçok artı özelliğiyle, kuyum ustaları tarafından büyük ilgi topluyor. Şimdi Mega Lazer Makine ailesinin MS 35 modelinin 165 Jul gücündeki versiyonu Türkiye’de çok özel fiyat avantajıyla satışa sunulacak.

Kuyum üreticisinin yıllardır birçok ihtiyacını tek başına gideren Alex Makine tarafından ülkemize ithal edilen yeni ve ekonomik model için ön siparişler başladı. İlk aşamada 10 adet ülkemize getirilecek olan ve fiyat avantajıyla dikkat çeken yüksek güçlü MS35 modeli için hızla hareket etmenizi tavsiye ediyoruz.

Alex Makine Genel Müdürü Ümit Çağlar; gerçek anlamda ekonomi dersi verecek olan yeni modelin muadil cihazlara göre yaklaşık 2000 Euro’ya varan fiyat avantajıyla dikkat çektiğini söyledi.

İlk kez bir ürün için ön sipariş almaya başladıklarını kaydeden Ümit Çağlar; “Lazer kaynak makinelerinin yükselişi tüm Dünyada devam ediyor. Biz şu an itibariyle satışlarımızın %50’sini ihraç eder konuma geldik. Dünyanın çok farklı ülkelerinde kuyum üretimi hız kazanıyor. Bazı ülkelerde yeni yeni başlıyor. Bu özel cihazımız Eylül ayı içinde stoklarımızda olacak. Lansmana özel güzel fiyatıyla MS 35 165 Jul lazer makinemizi herkese tavsiye ediyoruz” dedi.