SEKTÖR > Kazze zincir üretimini başarıyla yapan “YASE Zincir” yeni modeli “sepet zincir” ile yepyeni takıların üretilmesine öncülük edecek..

Kazze zincir üretimini başarıyla yapan “YASE Zincir” yeni modeli “sepet zincir” ile yepyeni takıların üretilmesine öncülük edecek..

Müşterisinin istediği ile yetinmeyen alternatifler masaya koyan bir yarı mamül markası “YASE Zincir”

Zincir modelleri, altın top (dorika) kaynak ve şal yarı mamül üretimi gerçekleştiren YASE Zincir; 4 yıldır kuyumcuların iş hayatına büyük kolaylıklar katıyor. Özellikle kazze takı üretimi yapan atölyelere kazze zincirler ve yarı mamül sunan YASE Zincir; yeni model arayışında olan ustalar için çok az sayıda firmanın ürettiği sepet zincir modelini sundu. İtalya’dan getirdiği özel makineler eşliğinde üretim yapan YASE Zincir; kazzede elde ettiği başarısını sepet zincir takısında da elde etmeyi planlıyor…

Özgür Yıldırım ve Barış Yıldırım kardeşler tarafından kurulan YASE Zincir; kontrollü büyümenin başarılı örneklerini sergiliyor. İlk olarak kazze zincir üreten ve kazze takı yapan firmaların kısa sürede ilk tercihi olan YASE Zincir; yüksek kaliteli üretimine şimdi de yeni bir model daha ilave ediyor. Çeşitli ölçülerde üretilen ve ekstra hafifliğiyle dikkat çeken YASE imzalı Sepet Zincir; yeni ve hafif takı üretiminde arayışta olan kuyum ustalarına adeta göz kırpıyor.

Firma sahibi Özgür Yıldırım; kazze ürün grubundaki uzmanlıklarının ardından çok fazla kişinin üretmediği, ciddi emek isteyen sepet zincir takı modelini üretim bantlarına dahil ettiklerini, İtalya’dan önemli teknik cihaz ve makine takviyeleriyle atölyelerinin üretim gücüne güç kattıklarını söyledi.

Ülkemizde büyük ilgi gören kazze takılarının ardından kuyumculara farklı bir alternatif oluşturmak adına sepet zincir üretimine giriş yaptıklarını kaydeden Özgür Yıldırım; “Ön üretim sürecimizi başarıyla tamamladık ve yakın zaman önce sepet zincirlerimizi, kendi özgün yorumumuzu katarak ve farklılıklar oluşturarak değerli müşterilerimize sunduk. Kazze’de elde ettiğimiz %100 müşteri memnuniyetini sepet zincir takı grubunda da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Dorika toplarının dizildiği iç zincirden eklant zincirine, şal zincirinden kazzeye kadar farklı zincir takılarının atölyelerinde üretildiğini kaydeden Yıldırım; her ayar astar kaynak çeşitlerinin de yarı mamül stoklarında yer aldığını, müşterisinin sadece istediğini yapmakla yetinmeyen, yeni takıların üretilmesini sağlayacak yeni yarı mamülleri de piyasaya sunmayı kendine dert edinen bir anlayışla geleceğe markalarını taşımayı planladıklarını dile getirdi.