SEKTÖR > “SEVA Şarnel & Yarı Mamul” ikinci fuar katılımında yine kuyum üreticisinin işini kolaylaştıracak

“SEVA Şarnel & Yarı Mamul” ikinci fuar katılımında yine kuyum üreticisinin işini kolaylaştıracak

Sektörümüzün deneyimli markalarından biri olan Seva Şarnel & Yarı mamül; ikinci kez İstanbul Jewelery Show’a katılmaya hazır. Çok farklı ürün gruplarının üretiminin hızla yapılabilmesi için zengin yarı mamul çeşitliliğiyle kuyum üreticisinin yüzünü güldüren Seva; başta uzman olduğu altın toplar olmak üzere birçok yeniliğiyle sektör mensuplarının ilgisini toplayacak. Üreticinin yakın dostu Seva; herkese iyi gelecek…

Her yıl kendini geliştiren, pazarın ihtiyaçlarına güncel cevaplar veren, en zor modellerin bile kalıbını alabilecek yapılanmayı gerçekleştiren Seva Şarnel & Yarı Mamul; İstanbul Jewelery Show’un heyecanını ikinci kez yaşamaya hazır. Deneyimli kuyum ustası Turan Barlık ile çalışmalarını yürüten Seva Şarnel & Yarı Mamül; fuar boyunca birçok yeniliğini gözler önüne serecek, hem yerli hem yabancı kuyum üreticisinin işini kolaylaştıracak.

Fuarda birçok yeni alıcıyla tanışmak istediklerini, yaklaşık 1 yılı geride bıraktıkları yarı mamul ürün grubunda hızla kendilerini geliştirdiklerini kaydeden Turan Barlık; “Fuar sayesinde özellikle yabancı kuyum üreticileriyle tanışıyor ve yarı mamul ihracatı yapıyoruz. Gelişen teknoloji ile birlikte yurtdışında kuyum üretimi çok hızlı bir artış gösteriyor. Türk yarı mamul üreticilerinin cesur hamlelerle, yurtdışına açılmaları gerekiyor. Dünyanın bize ihtiyacı var” diye konuştu.

Günümüzün hızlı üretim çarkında, firmaların doğru ve kendilerini yakından tanıyan bir yarı mamul üreticisiyle birlikte hareket etmelerinin büyük avantaj sağladığını vurgulayan Barlık; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Farklı ayarlarda yarı mamül ürünler müşterilerimize sunuyoruz. Hayatta bulunan türlü türlü objelerden etkileniyor ve onları yeni model olarak ürün portföyümüze dahil ediyoruz. Bazen çalıştığımız firmalar bizden isteklerde bulunuyor ve yeni bir parça atölyemizden çıkmış oluyor. En zor modelleri bile üretebiliriz. Hayal gücümüzün sınırı yok. Üreticilerimizin hayatını kolaylaştırmak bizim işimiz. Hızla yükselen altın fiyatları karşısında, çok hafif ürünler hazırlamak için tüm gücümüzü kullanıyoruz.”