SEKTÖR > “İsgold” imzalı gram altınlar hem kuyumcunun hem yatırımcının yüzünü güldürmeye devam ediyor..

“İsgold” imzalı gram altınlar hem kuyumcunun hem yatırımcının yüzünü güldürmeye devam ediyor..

Yatırım altınını geniş kitlelere sevdiren, insanların güven içinde altın almalarını sağlayan İsgold Altın Rafineri A.Ş; son yıllarda ülkemizin hemen hemen her noktasındaki kuyumcularla etkin iletişim ve ticaret köprüsü kurdu. Ürettiği yüksek güvenlikli gram altınlarıyla, hem kuyumcunun hem de tüketicinin tercihi olan İsgold; yılın ilk yarısında belirlediği gram altın satış hedefini başarıyla yakaladı. Yükselen altın fiyatlarıyla birlikte İsgold imzalı gram altınlara da talep artıyor…

Ülkemizin dört bir yanında temsilcileri bulunan ve satış temsilcileri vasıtasıyla binlerce kuyumcuya gram altınlar sunan İsgold Altın Rafineri A.Ş; yılın ilk yarısında hedeflediği gram altın satışını yakaladı. Modern altın rafineri tesisinde her gün düzenli olarak gram altın üretimi yaptıklarını belirten İsgold Altın Rafineri Yönetim Kurulu Başkanvekili Miray Kuz; “70 arkadaşımız ülkemizin dört bir yanındaki kuyumcularla sürekli iletişim halindeler. Son tüketicinin yakından tanıdığı ve güven duyduğu markamızın gram altınlarına ilgi çok yoğun. Şu anda siparişleri yetiştirmek için tam kapasite üretim yapıyoruz. Altın fiyatları yükselmeye devam ettikçe yatırım altınına ilgi her geçen gün artıyor” diye konuştu.

İsgold’un 0,25 gramdan başlayan ve çok farklı ölçülere ulaşan çok sayıda gram altınının hem altın hediye almayı tercih eden hem de altına yatırım yapmak isteyenleri biraraya getirdiğini kaydeden Miray Kuz; açıklamasına şöyle devam etti:

“Ürettiğimiz gram altınlarımız bize ait özel bir güvenlik sertifikası eşliğinde kuyumcu vitrinlerinde sergileniyor. Kare kod sistemimiz, ürettiğimiz altınların üstünde yer alıyor ve kopya edilemez bir teknolojik alt yapıya sahip. Yine ambalajımızda ekstra güvenlik içinde barındırıyor. Gram altınımıza dışarıdan bir fiziki müdahale olduğu zaman asla bir daha aynı form oluşmuyor ve böylelikle gram altınımıza el değip değmediğini rahatlıkla anlayabiliyoruz.”

Siz de İsgold Gram Altın kalitesiyle yakından tanışmak istiyorsanız ve müşterilerinize yüksek güvenlikli altınlar sunmak istiyorsanız 0212 494 48 10 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.