SEKTÖR > Bir Dünya Alem “Alenne” imzalı piercingleri çok seviyor

Bir Dünya Alem “Alenne” imzalı piercingleri çok seviyor

Las Vegas Jewellery Show’dan mutlu dönen Alenne Jewellery; kendi branşında bir Dünya markası olma hayalini diri tutuyor…

Uluslararası JCK Las Vegas Jewellery Show’a son yıllarda düzenli katılan firmalarımızdan biri olan Alenne Jewellery; Haziran ayında düzenlenen fuarda yine başarılı sonuçlar elde ederek yurda döndü. Hem mevcut müşterilerini hem de yeni alıcılarını fuar standında ağırlayan Alenne; fuarın ve pazarın istikrarlı markaları arasında yerini alıyor…

Amerika’da gerçekleştirilen JCK Las Vegas Altın & Gümüş ve Mücevher Fuarı’na ülkemizden çok sayıda seçkin firmamız katılım gösterdi. Fuardan mutlu ayrılan, sergilediği ürünlere arzu ettiği ilgiyi alan Alenne Jewellery; Amerika pazarının istikrara verdiği önemi bir kez daha yerinde gözlemledi.

Hem Güney Amerika hem de Kuzey Amerika kıtalarından gelen alıcıların zevkine, bölge insanının altın takıdan, piercing grubundan beklentisine uygun tasarımlara standında ağırlık veren Alenne Jewellery; fuar boyunca standına çok sayıda alıcıyı ağırladı.

Alenne Jewellery firma sahibi Alen Miğdısı; artık kuyumculuk fuarlarının tüm Dünyada önemli bir değişim geçirdiğini, fuarlara katılan firmaların önceliğinin salt ticaret olmaması gerektiğini, bu fuarların markanın duruşu, istikrarlı yapısı, ürün çeşitliliği ve tasarım gücünü sergileyecek bir tanıtım platformu haline dönüştüğünü ifade ettiler.

JCK Las Vegas Fuarının Dünyanın en önemli 4 uluslararası fuarı arasında yer aldığını belirten Alen; “Fuara özenle hazırlandık ama ne yazık ki fuar iyi geçti demekten korkar bir hale geldik. Yurtiçi ve yurtdışı altın fiyat farklılığının ortaya çıkmasıyla birlikte her aldığımız sipariş bizi tedirgin ediyor. İhracat yaparak ülkeye çok ciddi döviz girdisi sağlayan kuyumculuk sektörünün önünün açılması gerekirken ekstra zorluklarla karşılaşmak çok üzücü oluyor” diye konuştu.