SEKTÖR > İStikrarla büyüyen bir firma… Etkin çözümlerle RAhatlayan üreticiler…. “ İSRA KİLİT…15 yıldır şarnel kilit denince…”

İStikrarla büyüyen bir firma… Etkin çözümlerle RAhatlayan üreticiler…. “ İSRA KİLİT…15 yıldır şarnel kilit denince…”

Yıllardır şarnel kilit ağırlıklı üretimiyle, istikrarlı bir şekilde büyüyen İSRA Kilit; sektörümüzün çok sayıda üreticisinin kilit ve yarı mamül ürün ihtiyaçlarına net yanıt veriyor. Yüksek kaliteli üretimi ve müşterilerinin istedikleri özelliklerde, ebatlarda esnek üretim yapısıyla öne çıkan İSRA Kilit; sorunların değil her zaman çözümlerin bir parçası oluyor…

Kolye ve bileklik takı grubunun en önemli parçalarından biri olan altın kilitler; uzun zamandır bu alanda uzmanlaşan atölyeler tarafından üretiliyor. Takınızda kullanacağınız bir kilit; takıyı vezir de eder rezil de eder. Şarnel kilit üzerine uzmanlaşan ve yıllardır yüksek kalite çizgisinden taviz vermeyen İSRA Kilit; Ahmet Döngel & Ramazan Kızılkaya yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

Şarnel kilit ürün grubunda her ebatlarda üretim yapan İSRA Kilit; aynı zamanda müşterilerinin istediği özel boyutlara da olumlu yanıt veriyor. Kaliteli üretim ve üretim sonrası etkin kalite kontrolüne önem veren İSRA Kilit; deneyimli kadrosuyla Kuyumcukent’te bulunan atölyesinde üretime devam ediyor.

Press yarı mamül ürünleri de müşterilerine sunduklarını belirten İSRA Kilit firma yetkilisi Ahmet Döngel; “İşimizi özenle yapıyoruz ve ayrıntılara çok dikkat ediyoruz. Kilit mekanizmasının uzun yıllar sorunsuz çalışması için tüm tecrübemizi işimize yansıtıyoruz. İsteyen müşterilerimize özel tasarım kilit imal ediyoruz. Son tüketicinin uzun yıllar takısını sorunsuz bir şekilde kullanmasına büyük önem veriyoruz ” diye konuştu.

Her ayarda kilit üretimi yapan İSRA Kilit; üretiminin belirli bir bölümünü de yurtdışına ihraç ediyor. Müşteri memnuniyetine büyük önem veren marka; bugüne kadar kendine güvenen müşterilerinin güvenini boşa çıkarmadı. Şimdiye kadar İSRA Kilit’e ürün hatasından dolayı hiç iade olmaması da markanın işine olan büyük saygısının ve sevgisinin somut göstergesi oluyor.