SEKTÖR > Zergeran Mağazasında Hijyen En Üst Seviyede

Zergeran Mağazasında Hijyen En Üst Seviyede

Zergeran Pırlanta; pandemi sürecinde genel ürün temizliğini, özel buharlı cihazlarla ayda bir kez yapıyor. Koronavirüs tehdidine karşı, en ufak riskleri bile ortadan kaldırmayı amaçlayan Zergeran; hijyen konusunda çok titiz davranıyor ve hiç taviz vermiyor. Herşey sizin sağlığınız için….

Tüm Dünyayı etkisi altına alan Covid 19 virüsü; tüm hayatımızı olumsuz etkiledi. Ortaya çıkan sağlık riskleri, en ufak detayların bile dikkatle ele alınmasını zorunlu hale getiriyor. Sektörümüzün deneyimli markası Zergeran Pırlanta; birbirinden şık ve değerli mücevherlerini pandemi sürecinde her ay temizliyor. Pandemi öncesinde yılda bir kez kapsamlı temizlik işlemi uygulanan Zergeran Pırlanta ürünleri artık her ay rutin hijyen uygulamasından geçiyor.

Zergeran Pırlanta Satış ve Pazarlama Müdürü Feyzullan Ören; yüksek ısıyla (buharla) mikropları öldüren ve ürünün ilk günkü parlaklığını ortaya koyan mini temizleme cihazıyla her ay tüm ürünlerin baştan sona temizlendiğini ayrıca müşteri bir ürüne dokunduktan sonra o ürünün hemen hijyene uygun bir şekilde temizlenip vitrine konduğunu söyledi.

Güleryüz Kuyumculuğun altında yer alan Zergeran Pırlanta ve Orobella markalarında çalışan herkesin koronavirüs tedbirlerine harfiyen uyduğunu belirten Feyzullah Ören; “Şirket gruplarımızda çalışan 100’e yakın personelimizde bugüne kadar herhangi bir rahatsızlık görülmedi. Virüse karşı çok sıkı önlemler alıyoruz ve işimizi şansa bırakmıyoruz. Ayrıca tüm mağazalarımızda müşterilerimizin de sağlığını riske atabilecek hiçbir şeye izin vermiyoruz. Dünyanın hiçbir mücevheri; kişinin sağlığından daha önemli olamaz. Müşterilerimizin sağlığı herşeyin önünde gelir” diye konuştu.