SEKTÖR > “Seçkin Takılar” 1 yıldır yeni yerinde… Müşterilerinin keyfi yerinde…

“Seçkin Takılar” 1 yıldır yeni yerinde… Müşterilerinin keyfi yerinde…

Sektörümüzün kalbinin attığı noktalardan biri olan Çemberlitaş’taki Şeref Han’da 1 yıldır yeni yerinde hizmet sunan Seçkin Gold; iki kat genişleyen mağazasının avantajlarını hem kendisi hem müşterileri yaşıyor. Yeni yıl ile birlikte yeni tasarımlara ağırlık veren Seçkin Gold; 2021 yılına güzel bir giriş yapmanın mutluluğunu yaşıyor….

Yeni yıl ile birlikte altın fiyatlarının belirli bir rakamda kalmasının olumlu yansımaları firmalarımızın çalışmalarında görülmeye başlandı. Birbirinden kaliteli ve seçkin takılarıyla yıllardır sektörümüzün kıymetli markalarından biri olan Seçkin Gold; İstanbul’daki toptan satış mağazasını 1 yıl önce iki kat büyütmüştü. Pandemi döneminde uzun bir süre büyük mağazasının konforunu yaşayamayan Seçkin Gold; yeni yıl ile birlikte çalışmalarında vites yükseltti.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; yeni mağazalarına 1 yıl önce taşınmalarına karşın pandemi nedeniyle ancak yeni yeni işlerin gözle görülür bir şekilde açılmasına tanıklık ettiklerini, iki kat büyüyen mağazalarında aynı anda 3 farklı alıcıya ürün sunumu yapabilmenin konforunu yaşadıklarını söyledi.

İşlerin sakin olduğu dönemlerde bol bol yeni tasarımlar yaptıklarını kaydeden Murat İpçioğlu; “Artık yeni tasarımlarımızı yavaş yavaş sahaya sürüyoruz. Bu dönemde dorika ile kombin olan kaburga kelepçelerimiz yok satıyor. Seçkin Gold’un mağazasında satılan ürünlerin tamamına yakını Kahramanmaraş’taki üretim tesisimizde yapılıyor” dedi.

Düşen Covid vaka sayısının, düşen döviz ve altın fiyatlarının, Covid’e karşı aşının uygulanmaya başlamasının toplumda yavaş yavaş pozitif enerji yaymaya başladığını sözlerine ekleyen İpçioğlu; açıklamasını şöyle tamamladı:

“Şu anda herkesin psikolojik olarak kendini ve çevresini olumlu manada motive etmesi gerektiğine inanıyorum. Pozitif vakaların değil pozitif düşünen insan sayısının artması lazım. Maraş’ta çok güzel bir söz var. “Maskeleri takalım işimize bakalım” Çok yakın zaman içinde Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksindeki yerimize üretim bölümümüzü taşıyacağız ve orada da özel bir showroom açacağız. 81 vilayetimizdeki tüm kuyumcular hedef kitlemiz içinde yer alıyor. Yeni yıla çok enerjik girdik. Piyasadan olumlu sinyaller geliyor. Çok yakında hepimizin yüzü gülmeye başlayacak.”