SEKTÖR > Van Anatolia Jewellery Show 2.kez kapılarını aralamaya hazırlanıyor…. Van’da nerde kalmıştık ?

Van Anatolia Jewellery Show 2.kez kapılarını aralamaya hazırlanıyor…. Van’da nerde kalmıştık ?

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Van Anatolia Jewellery; ikinci kez kapısını aralamak için artık gün sayıyor. 26/27/28 Mayıs 2023 tarihleri arasında Van Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Anatolia Jewellery Show, geçtiğimiz yıla göre daha fazla katılımcı ve daha fazla ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Deneyimli fuar organizatörü Ülker Selviler’in yönetiminde US Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan Anatolia Jewellery Show’a bu yıl çok daha fazla yabancı alıcının gelmesi hedefleniyor…

Geçen yılın en başarılı yerel fuarlarından biri olan Anatolia Jewellery Show; Mayıs ayı ile birlikte ikinci kez sektör mensuplarını ağırlayacak. US Fuarcılık tarafından düzenlenen Anatolia Jewellery Show; geçen organizasyona göre daha fazla katılımcı ve ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

US Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ülker Selviler; geçen yıl ilki düzenlenen fuarın son derece verimli geçmesinin ardından ikinci organizasyon ile ilgili herkesin beklentisinin arttığını, kendilerinin de bu beklentilere net yanıt vermek için aylar öncesinden sıkı bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

Ülker Selviler; “İran ve Irak ziyaretlerimizin ilkini gerçekleştirdik. Tekrar bu iki ülkeye gideceğiz. İlaveten Azerbaycan’daki kuyumcuların da Van’da olmalarını arzu ediyoruz. Azerbaycanlı kardeşlerimizin de fuara gelmesi için çaba sarfedeceğiz” dedi.

Geçen yıl fuara katılan firmaların hemen hemen hepsinin tekrar katılımcı olmalarından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Selviler; açıklamasına şöyle devam etti:

“Yeni katılımcılarımız olacak. Özellikle farklı takı gruplarının üretiminde uzmanlaşan markaların olmasını planlıyoruz. Mücevher ve gümüş takı alanındaki firmalara da daha fazla yer ayıracağız. Biz alıcılarla istişare ediyoruz ve onların nasıl bir profilde katılımcılarla buluşmak istediğini ortaya çıkarıyoruz. Fuarımızın uzun soluklu olması açısından katılımcılarımız konusunda çok seçici davranıyoruz. Borsa Gold ve Akabe Kuyumculuğun ardından fuarımızın yeni sponsorlarnıdan birisi de Esen Halat olmuştur. Van Kuyumcular Derneği ile de sürekli iletişim halindeyiz ve fuarımızın daha da iyi olması için her tür çalışmayı özveriyle ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

Van Kuyumcular Dernek Başkanı Casim Aslan’da yaptığı açıklamada, başarılı geçen ilk organizasyonun ardından ikincisinde daha da etkin sonuçların ortaya çıkması için yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını, US Fuarcılık ile koordineli bir şekilde yaptıkları çalışmaların meyvelerini fuarda alacaklarını ifade etti.