SEKTÖR > “Modern Metot Ayar Evi” yine sıfır çekti müşterilerinin yüzü güldü

“Modern Metot Ayar Evi” yine sıfır çekti müşterilerinin yüzü güldü

Ülkemizin köklü ayar evlerinden biri olan Modern Metot Ayar Evi; 2019 yılını sıfır hata ile tamamladı. Ülkemizin iki farklı metot ile ayar ölçümü yapan tek ayar evi olan Modern Metot; titiz çalışmasının karşılığında sıfır hata yaparak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkardı. 4 şubesiyle hizmet sunan marka; bilimsel çalışmalara önem veren kimliğiyle rakiplerinden ayrılıyor.

Altın fiyatları 2019 yılında rekor üstüne rekor kırdı ve yeni yıla da yine yüksek rakamlar eşliğinde giriş yaptı. Böylesi dönemlerde sahte altın ve düşük ayarlı altın takılarda artış gözlemleniyor. 32 yıldır başarılı çalışmalarıyla öne çıkan Modern Metot Ayar Evi; zorlu bir yılı daha başarı rakamlarıyla ve sıfır hata istatistiği ile tamamladı.

Markanın genç yöneticilerinden Ömer Albora; binlerce incelemenin ardından elde edilen sıfır hatanın çok değerli olduğunu, hizmet sundukları alanda sıfır hata ortaya koymanın hiç de kolay bir şey olmadığını söyledi.

Meslek hayatının her döneminde sahte altın ve düşük ayarlı altın konusunda kalpazanların sürekli yeni teknikler geliştirdiğini kaydeden Ömer Albora; “Uzun bir dönem 20 ayar bileziklerin 22 ayar olarak piyasaya sunulduğuna şahitlik ettik. Bize gelen ve sürekli ayarında sorun olan bir işletme ile ilgili gerekli kuruluşlara bilgilendirmeyi çekinmeden yaparız. Herşeyden önce sektörümüzün menfaatleri ve tüketicinin hakkı bizim için önem teşkil eder” diye konuştu.

Ayar ölçen, altın ile ilgili bilgi veren teknik cihazlarda son durum…

Albora; son yıllarda teknolojinin gelişimi ile beraber takıyı, madeni analiz eden cihazların sayısında artış olduğunu, henüz yüzde yüz sonuç veren ve mutlak değer ifade eden, yanılma payı bulunmayan bir cihazın piyasada olmadığını dile getirdi.

Çift metot ile ölçüm yapmanın hem maliyet hem iş gücü açısından önemli yükleri bulunduğunu sözlerine ekleyen Albora; açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Yıllardır çok daha zahmetli ve maliyetli olmasına rağmen tabiri caizse çift dikiş işimizi, sağlama alarak icra ediyoruz. Biz hizmetimize bu işlemlerle ilgili ekstra bir fiyat yansıtmıyoruz. Biz daha fazla yorulalım ama müşterilerimiz mağdur olmasın. Günün sonunda, yılın sonunda hanemizde sıfır hatayı görmek en büyük mutluluk oluyor.”