SEKTÖR > “Alenne Jewellery” 2021 Koleksiyonu İle Tüm Gözleri Üzerinde Toplayacak…

“Alenne Jewellery” 2021 Koleksiyonu İle Tüm Gözleri Üzerinde Toplayacak…

Herkesin unutmak istediği bir yılın son bölümüne giriş yapıyoruz. ‘2020 yılının en güzel tarafı, bitiyor olması’ sözünde herkes mutabık kalıyor. Sektörümüzün kreatif markalarından biri olan ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan ismi Alenne Jewellery 2021 yılı koleksiyonunun ilk parçalarını tanıttı. Son derece modern çizgilere sahip olan yeni koleksiyon, markanın çok yakında hayata geçecek, mobil uygulaması eşliğinde Türkiye’deki yüzlerce kuyumcuyla buluşacak….

Kurulduğu günden buyana binlerce farklı tasarıma imza atan, her tür takı grubunda başarılı çalışmalara imza atan, piercing modelleriyle dikkat çeken Alenne Jewellery 2021 Koleksiyonunun bir bölümünü perakende kuyumcularının bilgisine sundu. Tamamı kendi tasarımı olan, ‘mücevherden tek farkı bütçesi’ sloganıyla üretilen Alenne Jewellery 2021 Takı Koleksiyonu; özellikle markanın sanal alemdeki büyük projesinin çıkış noktası olacak.

Alenne Jewellery firma sahibi Alen Mığdısı; yeni mobil uygulamalarının çok yakında hayata geçeceğini ve Türkiye’nin her noktasındaki kuyumcularının markalarının hedef kitlesi haline geleceğini söyledi.

Kolaylıkla telefon, tablet ve bilgisayarlara indirilecek olan ‘Alenne Jewellery’ uygulaması ile kuyumcuların binlerce model arasından istediklerini, istedikleri adette sipariş edebileceklerini kaydeden Alen Mığdısı; “Tasarımlarımızın büyük çoğunluğunun tescilleri alındı ve kopyalanmaya karşın yasal güvence altında bulunuyor. 2021 Koleksiyonumuz 400 parçadan oluşacak ve yeni uygulamamızla birlikte tanıtılacak. Kuyumcu dostlarımız özel bir kod sayesinde sisteme girecek ve çok kolay bir şekilde siparişlerini verecekler. Peşin çalışma sistemine sahip olan özel uygulamamız, %20 işçilik fiyat avantajıyla herkese iyi gelecek” diye konuştu.

Erken gelen Yıl…2021…

Alenne Jewellery; yaklaşık 400 parçadan oluşan özel bir takı koleksiyonunun ilk bölümünü müşterilerine sunmaya başladı. Titizlikle tasarımları yapılan yüzük, küpe ve kolyeden oluşan bu özel koleksiyon içinde birçok ikili ve üçlü kombin setler göze çarpıyor. İlk aşamada yaklaşık 80 parça ürün Alenne müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Alen Mığdısı; “2020 yılını unutmak için bir an önce 2021 yılının gelmesi için bu özel koleksiyonumuzu 2021 koleksiyonu olarak adlandırdık. Zaten biz yeni sezon tasarımlarımızı 6 ay önceden hazırlıyorduk. Tam denk geldi” dedi.