SEKTÖR > “Dila Gold” Yine Yeni Yeniden

“Dila Gold” Yine Yeni Yeniden

“Dila Gold, tecrübeli kuyum ustası Dilaver Özyılmaz önderliğinde kısa bir aranın ardından yeniden, güçlü bir şekilde piyasaya geri döndü”

Son yıllarda hem ülkemizde hem de yurtdışında fazlasyıla trend olan takı grupları arasında yer alan “Kazze” takılarının Kahramanmaraş’taki tecrübeli ustası Dilaver Özyılmaz; kısa bir yenilenme arasının ardından sahalara bomba gibi geri döndü.

Anadolu’da kazze takıların geniş kitlelere ulaşmasında önemli bir emeği bulunan usta olarak tanınan Dilaver Özyılmaz; genç kadrosuyla yine en iyi bildiği işi, kuyumculuk mesleğini başarıyla başına icra ediyor. Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde yeni adresinde çalışmalarını 6 aydır sürdüren Dilaver Usta; bazen yenilenmek ve tekrar yüksek enerji toplamak için kısa verilen araların ilaç gibi olduğunu söyledi.

Yıllarca İstanbul’da önde gelen markaların üretim bandında görev alan Dilaver Özyılmaz; yeni yıl ile birlikte 5 yıldır Kahramanmaraş’ta çalışmalarına devam ediyor olacak.

Kazze takı grubunun ciddi bir ustalık ve özgün bir bakış açısı istediğini vurgulayan Özyılmaz; “Kazze takı alanında önemli bir tecrübeye sahibiz. Bu yıl hem yeni modeller yaptık hem de piyasada ilgi gören modellere üretim bandında yer açtık. Kazze takı üretiminde ustanın yorumu çok önem teşkil ediyor. Bir de lazer cihazını hatasız kullanmak işin önemli püf noktasını oluşturuyor” diye konuştu.

Kazze takılarının her geçen gün düğünlerden daha fazla pay aldığını, hatta kazzeden geline altın kemer bile yaptıklarını belirten Özyılmaz; “Kazze takılar, tartıdaki ağırlığına göre çok daha görkemli bir görüntüye sahip. Bu özelliği, avantaj olarak öne çıkıyor. Kuyumcunun etkin kazze takı satışları yapması için ürünü çok iyi anlatması önem teşkil ediyor” dedi.