SEKTÖR > “Eren Has Group” fuar boyunca sektörümüzün önde gelen isimlerini ağırladı…

“Eren Has Group” fuar boyunca sektörümüzün önde gelen isimlerini ağırladı…

Değerli maden ticaretinde yıllardır sektöre yüksek kaliteli hizmet sunan Eren Has Group üçüncü kez katıldığı İstanbul Jewelry Show’dan mutlu bir şekilde ayrıldı. Yerli ve yabancı müşterilerini, sektörün önde gelen mensuplarını yenilenen standında ağırlayan EHG; kuyum ticaretinde herkese güven veren kimliğiyle, fuara da renk kattı.

Sektörümüzün önde gelen değerli maden ticaret firmalarından Eren Has Group; üçüncü kez fuar heyecanını yaşadı. EHG’nin katılımıyla İJS’de değerli maden ticareti yapan firmaların sayısı artmış oldu. EHG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eren; fuar boyunca çok sayıda yerli ve yabancı müşterilerini, sektör dostlarını ağırlama fırsatı elde ettiklerini ve markalarının İJS’ye ayrı bir renk kattığını söyledi.

EHG’nin uluslararası kimliği ile ülkemizin önde gelen değerli maden ticaret firmalarından biri olduğunu ve İJS’ye katılımlarından dolayı sektör mensuplarından övgü dolu sözler aldıklarını ifade eden Mehmet Eren; “Biz fuar katılımımızla ticari bir kazanç elde etmeyi planlamıyoruz. Buna rağmen çok sayıda, bizimle çalışma potansiyeli olan yerli ve yabancı sektör mensubuyla tanıştık. Pandemi nedeniyle en son 3 yıl önce yapılan İJS’yi hepimiz çok özlemişiz. Yenilenen fuar standımızla sektörün önde gelen isimlerini, değerli dostlarımızı ağırladık” diye konuştu.

EHG; fuar standında sektör temsilcilerini, oda başkanlarını ve çok sayıda yabancı alıcıyı ağırladı. Fuarı gezen ve bir soluk almak isteyen yüzlerce misafir, EHG’nin standında dinlenme şansı elde ettiler. EHG Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Eren; oğulları Ümit Eren, Yasin Eren, Samet Eren ve şirket üst düzey yöneticileriyle fuar boyunca stantlarına gelen sektör mensuplarıyla yakından ilgilendi.