SEKTÖR > “Durin Gold’un” doğum günü hediyesi “Durin Gold Showroom”

“Durin Gold’un” doğum günü hediyesi “Durin Gold Showroom”

DURİN GOLD 1. Yaşını Showroom Açarak Kutluyor…

Sektörümüzün isimlerinden biri olan Mustafa Kuşkaya’nın kurmuş olduğu Durin Gold markası 1. yılını doldurdu. Geçtiğimiz yıl bu dönemde kapılarını aralayan Durin Gold; şimdi de showroom açarak tabela sayısını ikiye çıkarıyor. Çemberlitaş’ta bulunan Sipahi Otelin hemen yanında (küflü Otoparkın çaprazında) Vezirhan’ın tarihi dokusunu içinde barındıran Durin Gold Showroom; birbirinden yeni ve güzel takılara ev sahipliği yapacak.

Pandeminin başladığı günlerde kapısını aralayan, Durin Gold ismiyle kısa sürede geniş bir kitlenin tercihi olan Mustafa Kuşkaya ve deneyimli ekibi; markalarının doğuşunun birinci yıl dönümünde showroom açma başarısını ortaya koydu. Yüzük ve küpe takı grubunda başarılı koleksiyonlar yapan ve sürekli yeni tasarımları hayata geçiren Durin Gold; 1 yaşında 2 farklı adreste sektörümüzün hizmetinde olacak.

Durin Gold firma sahibi Mustafa Kuşkaya; müşterilerinden gelen yoğun talebin de etkisiyle, ya kısmet diyerek showroom açmaya karar kıldıklarını, Vezirhan gibi yüzlerce yıllık tarihi bir yapı içinde mağazalarının yer almasının da ayrı mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Pandeminin yoğun etkisinin kuruluş aşamasına denk gelmesinin bir şansızlık olduğunu tüm olumsuz piyasa koşullarına rağmen, yıllar içinde biriktirdiği dostlukların markalarının yol almasına vesile olduğunu belirten Mustafa Kuşkaya; “Biz pandemiyi bahane ederek çalışmalarımızda hızımızı kesmedik. Yeni tasarımlara yer ayırmayı, işimize yatırım yapmayı ihmal etmedik. Yeni yıla güzel bir başlangıç yapıyoruz. Düşen altın ve döviz fiyatları, Covid 19 aşının bulunması, vaka sayılarının azalması yeni yılın çok daha iyi geçeceğini bize gösteriyor. Yılın ilk günlerine de güzel giriş yaptık. Yeni mağazamızda tüm sektör mensuplarımızı ağırlamaktan onur duyacağız” diye konuştu.