SEKTÖR > Hacı Mustafa Öz yeniden Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı seçildi

Hacı Mustafa Öz yeniden Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanı seçildi

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Seçimli Olağan Genel Kurulu Arsan Center’da yapıldı. Yaklaşık 16 yıldır Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanlık görevini yürüten Hacı Mustafa Öz; tekrar başkan seçildi.

Seçime 3 aday katıldı. Fatih Geyik, Hacı Gülpak ve mevcut başkan Hacı Mustafa Öz delegelerin oylarına talip oldular. Seçim sonuçları biraz önce açıklandı. Fatih Geyik 68 Hacı Gülpak 201 Hacı Mustafa Öz 324 oy aldı. Böylelikle Başkan Mustafa Öz 4 yıl daha çalışmalarına Yönetim Kurulu Heyetiyle devam edecek. 16 yıldır Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanlık görevini yürüten Hacı Mustafa Öz; 20 yıllık hizmet süresini tamamlamak üzere yeni bir döneme giriş yapıyor.

Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Başkanlığına 5. Kez seçilen Hacı Mustafa Öz; seçim sonuçlarının ardından kısa bir değerlendirme yaptı:

“Seçimlerin ardından yine önemli bir sorumluluğu üzerimize almış bulunuyoruz. Öncelikle yüksek katılım için tüm Maraşlı dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu sonuçların ardından yine önemli projeleri hayata geçirmeye konsantre olacağız. Hizmetlerimizi bir tık daha yukarı çıkarmak en büyük hedefimiz olacaktır. Daha yapacak çok güzel işlerimiz var. 2005 yılında ilk adım attığımızda büyük eksiklikler vardı. Hakikaten yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır. Bize desteklerini esirgemeyen tüm dostlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Hem yeni yıl hem de yeni icraat dönemimiz hayırlı uğurlu olsun.”

Son derece demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlerin ardından Başkan Hacı Mustafa Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri tebrikleri kabul ettiler.