SEKTÖR > Fuarda “Extra Fine Promax” Tam Puan Aldı

Fuarda “Extra Fine Promax” Tam Puan Aldı

Hep daha iyisini yapmak, mevcut kalite ile yetinmemek ve pes etmeden kararlılıkla yeniliklerin üzerine gitmek. Bu sözleri Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi için kullanıyoruz. Hemen hemen her fuar döneminde yeni ürünler çıkaran, kuyum üreticisinin hayatına büyük kolaylıklar katan ve bunları yaparken uygun bütçeden taviz vermeyen Erpol; fuar boyunca yine çok sayıda yerli ve yabancı kuyum üreticisini standında ağırladı. Bu fuarda Erpol’ün favorisi “Extra Fine Promax” oldu….

Yıllardır kuyum üreticilerinin ürünlerinde arzu ettiği pürüzsüzlüğü ve parlaklığı elde etmesine büyük katkılar sunan Erpol Zımpara ve Fırça Sanayi; İstanbul Jewellery Show’dan yine yoğun ilgi eşliğinde ayrıldı.

Fuar dönemlerinde yeni ürünlerini tanıtmayı tercih eden Erpol; bu fuarda Extra Fine yüksek kaliteli zımpara ailesine Extra Fine Promax’i dahil etti. Bir önceki seriye göre iki kat daha uzun ömürlü olan Promax; içeriğindeki özel formül sayesinde cila işleminde harika sonuçlar alınmasına vesile oluyor.

Erpol firma sahibi Cengiz Yalçın; bu fuar kapsamında çok sayıda Suudi Arabistan’dan, İran’dan, Mısır’dan, Rusya’dan ve Hindistan’dan gelen kuyum üreticilerinin firmalarını ziyaret ettiğini, pandemiyle birlikte Dünyanın birçok ülkesinde kuyum üretiminin yerel bazda artışa geçtiğini ifade etti.

Erpol kalitesini bilen, test eden yabancı kuyum ustalarının tavsiyesiyle gelen yeni yabancı müşteriler elde ettiklerini belirten Cengiz Yalçın; “Sergilediğimiz tüm ürünlere yoğun ilgi oldu. Extra Fine Promax zımpara ürünümüz adeta yok sattı diyebilirim. Fuar sonrasında aldığımız siparişlere yetişmeye çalışacağız. Fuar boyunca İran’daki bayimiz bizle birlikteydi. Yakında başka bir ülkede de Erpol bayiliği hizmete girebilir” diye konuştu.