SEKTÖR > Koşan takılar görev başına

Koşan takılar görev başına

DOĞANKAYA “ Şu anda ağırlıklı olarak satış rakamları üst düzeyde olan takı modellerinin kalıplarına talep var. Yeni modellerden ziyade kuyumcular biraz daha garanti satışı olan popüler modelleri ve onun farklı versiyonlarını tercih ediyorlar..”

Yılların deneyimli kalıp ustası, markası Berbey Kalıp ile sektörün kıymetli markalarına hizmet sunan İbrahim Doğankaya; Kurban Bayramı sonrasında kuyum ticaretinde bir canlanma oluştuğunu ve atölylerine çok sayıda kuyum üreticisinin kalıp taleplerinin ulaştığını söyledi.

Müşterilerinin numunelerini, çizimlerini, gerçeğe dönüştürmek için titizlikle press kalıp üreten Berbey Kalıp; en yüksek teknoloji eşliğinde yıllardır yüksek kalitesiyle hizmet sunmaya devam ediyor. Berbey Kalıp firma sahibi İbrahim Doğankaya; “Benim gözlemlediğim kadarıyla şu anda vitrinde yatabilecek, yeni ve satış garantisi net olmayan özel modeller yerine, popüler olan modellere birçok firmanın giriş yaptığını görmekteyim. Satışlarda üst düzey olan modellerin farklı versiyonlarını da kuyumcu dostlarımız istiyor. Bizde onlara hep olumlu yanıtlar veriyoruz” diye konuştu.

Berbey işi kalıplar…..

Doğankaya, son yıllarda teknolojiye önemli yatırımlar yaptıklarını, gelen kalıp taleplerine iki kat daha hızlı dönüş yapabildiklerini, üretim öncesi ürünü sanal ortamda birebir canlandırarak, müşterilerin tam istedikleri ürünü alabilmesine imkan tanıdıklarını söyledi.

Dünyanın çok farklı noktalarındaki üreticilerin kalıp isteklerine yanıt verdiklerini hatırlatan İbrahim Doğankaya; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Müşterimiz bize kendi düşüncesini aktarıyor ve çeşitli tasarımlar bekliyor. Biz hem onun beklentilerine karşılık veriyoruz hem de kendisinin düşünmediği ama canlı olarak ekranda görebileceği farklı tasarımları da sunabiliyoruz. 3 boyutlu animasyon ile müşterimiz ile aramızda, iletişimden kaynaklı oluşabilecek farklı sonuçları ortadan kaldırıyoruz.”