SEKTÖR > “Kral Şarnel” rüştünü ispat etti takıseverleri kalbinden fethetti

“Kral Şarnel” rüştünü ispat etti takıseverleri kalbinden fethetti

El işi Halat zincir takı grubunun efsanevi üreticilerinden biri olan Kral Faruk (Faruk Sevgili) 22 ayar şarnel (içi boş takılar) takı grubundaki önemli boşluğu, Altınşehir’de bulunan atölyesinde başarıyla dolduruyor. Kısa süre içinde çok sayıda modeli üretim bandından indiren Kral Faruk; içi boş takı grubunda dolu dolu piyasaya giriş yapıyor. İstanbul’daki alıcıların da radarına giren Kral Şarnel; çok yakında ihracata başlarsa sürpriz olmayacak….

Kahramanmaraş’ın önde gelen halat zincir, Cartier zincir üreticisi Altın Halat; kardeş markası Kral Şarnel ile yeni bir kulvarda depara kalktı. Yılların deneyimli ustası Kral Faruk koordinesinde çalışmaları yürüten deneyimli kuyum ustaları; samanyolu, uzay olarak tabir edilen şarnel takı gruplarında birbirinden başarılı modelleri madene aktarıyor.

Hayat felsefesi olarak bir şey yapacaksa onu her zaman dört dörtlük yapmayı tercih ettiğini, eksik bir iş yapmaktansa hiç yapmamayı kendisine prensip edindiğini kaydeden Kral Faruk; “Hiçbir zaman ben herşeyi bilirim ben herşeyin en iyisini yaparım ukalalığına da girmedim. Şarnel takı grubunun deneyimli ustalarını buldum ve onlarla yola çıktım. Şu anda Kral Şarnel; hedeflerinin 3 adım önünde yol alıyor” dedi.

Daha ilk günlerde İstanbul gibi zorlu bir pazarda kendilerine yer bulduklarını kaydeden Kral Faruk; “İstanbul, sektörümüzün zirve noktasıdır. Mühim olan o zirveye çıkmak değil orada kalıcı olmaktır. Biz Allah’ın izni ile oralarda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Günü kurtarmak değil geleceği inşa etmek hedefimizdir. Bu yaz halat zincir taleplerine çok yoğun mesai harcayarak yetişmeye çalıştık. Hem halat zincirlerimize hem de yeni ürün grubumuza gösterilen ilgi hepimizi mutlu etmiş ve gelecek adına, farklı projeleri hayata koyma adına motive etmiştir” diye konuştu.

İstanbul Jewellery Show’a bir gün mutlaka katılacaklarını sözlerine ekleyen Kral Faruk; İJS’nin sektörümüz açısından faydalı sonuçlar doğurmasını, katılımcıların yüzünü güldürmesini diledi.