SEKTÖR > “ESEN HALAT” Dev zincir takı üreticisi İSTOR Kuyumculuğun Anadolu Distribütörü oldu…

“ESEN HALAT” Dev zincir takı üreticisi İSTOR Kuyumculuğun Anadolu Distribütörü oldu…

“İSTOR Kuyumculuk” Esen Halat İle Anadolu açılımını yapmaya karar verdi. Bundan böyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da İSTOR Kuyumculuğun zincirleri Esen Halat üzerinden kuyumculara ulaşacak. Anlaşma çerçevesinde İstor’un tüm ürünleri, Esen Halat ile ülkemizin geniş coğrafyasında kuyumcu vitrinlerinde yer alacak…

Kahramanmaraş’ta doğan ve hızla ülke çapında geniş bir coğrafyaya yayılan, birçok kuyumcunun halat zincir grubunda tercihi olan Esen Halat; sektörümüzün dev markalarından biri olan İstor Kuyumculuk ile işbirliği gerçekleştiriyor. İstor Kuyumculuk, imzalanan protokol çerçevesinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine zincirlerini Esen Halat üzerinden ulaştıracak.

Esen Halat firma sahibi Kılıç Ali (Esenceli); ülkemizin en büyük zincir takı üreticisi markalarından biri olan İstor Kuyumculuk ile yaptıkları işbirliği ile markalarının büyüme hedeflerini baştan sona güncellediğini söyledi.

İstor’un onlarca modelinin artık Esen Halat ürün portföyüne dahil olduğunu kaydeden Kılıç Ali; “İstor’un yüksek kaliteli zincirlerini Anadolu’da çok sayıda ilimize ulaştıracağız. İstor; zincir takı grubunda ülkemizin önde gelen markalarından birisi ve çok sayıda farklı makine zincir üretimiyle Dünya çapında, kendi branşında tanınan bir üreticidir. Biz de onlara el işi halat zincir sunacağız. Karşılıklı anlaşmanın iki firma içinde çok faydalı sonuçlar doğuracağına inanıyorum” diye konuştu.

Kılıç Ali; çok yakında Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi çatısı altında Esen Halat’ın İstor Toptan Satış Mağazasını hizmete koyacağını da müjdeledi.