SEKTÖR > 8K Concept’in setlerine GELİN ile damat bayılacak

8K Concept’in setlerine GELİN ile damat bayılacak

Yaz mevsimi tüm hızıyla devam ederken düğün sezonunun yılın sonuna kadar sürmesi bekleniyor. Geçen yıl çok sayıda düğünün pandemi nedeniyle ertelendiğini biliyoruz. Bu yıl, ertelenen düğünlerin gerçekleşmesiyle son yılların en yoğun düğün organizasyonlarına imza atılıyor. Hayat pahalılığının artmasıyla birlikte özellikle yeni evlenecek çiftler hesap kitap yapıyorlar ve kılı kırk yararak düğün bütçesi oluşturuyorlar. Tam bu aşamada 8K Concept markamızın takıları, gelin ve damadın imdadına yetişiyor. 8 ayar sayesinde hayaller ertelenmiyor, gelecek planları için tasalanmaya gerek kalmıyor.

Düğünler tüm hızıyla devam ediyor. Binlerce çift Dünya evine giriş yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl; geçen sene ertelenen çok sayıda düğünün yapılması planlanıyor. Ülkemizde bu yıl yaklaşık 800 ile 850 bin çiftin Dünya evine gireceği tahmin ediliyor. Bir hayli masraflı olan evliliğin önemli bir bölümünü de gelin takıları oluşturuyor.

Ülkemizin önde gelen 8 ayar takı üreticilerinden 8K Concept; evlilik sezonu öncesi birbirinden iddialı 8 ayar düğün takıları piyasaya sundu. Yüksek kaliteli üretilen ve bir ömür kararmama garantisi ile öne çıkan 8K Concept takıları; görünümünün aksine uygun bütçesiyle hem gelinleri hem de damatların yüzünü güldürecek.

8K Concept firma ortağı ; son yıllarda gelinlere 8 ayar set hediye edilmesinde önemli bir artış olduğunu, uygun bütçesi sebebiyle yeni evlenen çiftlerin hem takı ile ilgili hayallerini ertelemediğini hem de başka harcamaları için kendilerine ek bütçeler kaldığını söyledi.

10 yıl önce 8 ayar setlerin düğünlerde takılacağının tahmin edilmediğini söyleyen Kadir Kantarcı; “Altın fiyatlarının 1000 TL bandının üzerine çıkması, alım gücünü zayıflattı. Tam bu aşamada 8 ayar takıların düğüne yönelik takı pazarında payları arttı. Ülkemizin pek çok bölgesinde 8 ayar takılar gelinlere hediye ediliyor. Özellikle geline hediye almak isteyen akrabalar; gösterişli görünümleri ve uygun fiyatı nedeniyle 8 ayar takıları tercih ediyorlar” diye konuştu.