SEKTÖR > Aynı adreste yeni yerinde…. Aynı katta iki kat daha büyük mağazada “Seçkin” Takılar Çok Daha “Seçkin” Bir Mekanda Sizi Bekliyor…

Aynı adreste yeni yerinde…. Aynı katta iki kat daha büyük mağazada “Seçkin” Takılar Çok Daha “Seçkin” Bir Mekanda Sizi Bekliyor…

Sektörümüzün kalbinin attığı noktalardan biri olan Çemberlitaş’taki Şeref Han’da uzun süredir çalışmalarını sürdüren Seçkin Gold; aynı katta yeni mağazasına taşındı. Yıllarca hizmet sunduğu mağazanın hemen karşısına geçen Seçkin Gold; iki kat daha büyük bir mekana geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Marka; fuar döneminde hizmete giren yeni mağazasında çok sayıda yeni model sergileyecek….

Birbirinden kaliteli ve seçkin takılarıyla yıllardır sektörümüzün kıymetli markalarından biri olan Seçkin Gold; İstanbul’daki toptan satış mağazasını değiştirdi. Şeref Han’da bulunan mağazasının hemen karşısında, 5 adım uzaklıktaki yeni adresine geçen Seçkin Gold; yaklaşık 4 aylık bir çalışmanın ardından çok şık ve ferah bir mağazaya kavuştu.

Seçkin Gold firma sahibi Murat İpçioğlu; yeni mağazalarının Kılıççılar Sokağa baktığını ve güneşi içeri aldığını belirterek; “Eski mağazamıza göre iki kat daha geniş bir mekana kavuştuk. Şimdi yeni adresimizde müşterilerimizi çok daha rahat ağırlayabileceğiz” dedi.

İstanbul Jewelery Show’dan bir hafta önce yeni mağazalarının hizmete girdiğini ve fuar günlerinde en yeni modellerini, yeni mağazalarında sergileyeceklerini kaydeden Murat İpçioğlu; “Yeni tasarımlara çok büyük önem veriyoruz. Kahramanmaraş’taki modern üretim merkezimizde, genç tasarımcı arkadaşlarımız sıkı bir çalışma ortaya koydular. Yeni adresimizde hem mevcut hem de yeni müşterilerimize daha yüksek kaliteli sunum yapacağız. Yeni yılda yeni adresimizde, en yeni modellerimizle sektörümüzün hizmetindeyiz” diye konuştu.