SEKTÖR > Steel Kalıp & Makine Kuyumcukent’te Artık XL

Steel Kalıp & Makine Kuyumcukent’te Artık XL

Kuyumcukent bünyesinde ilk açılan makine ve kalıp firması kimliğine sahip olan Steel Kalıp & Makine; Kuyumcukent’te bulunan showroomunu iki kat büyütüyor. Kuyumcukent Atölyeler Bloğu 1. Katta yer alan Steel; hemen yanındaki mağazayı da bünyesine alarak iki kat büyüme elde etti. Ürün gamını geliştiren, yeni üretim merkeziyle ülkemizin gururu olan Steel; yeni showroomunda çok daha fazla makine ve kalıp modellerini sergileme imkanı elde edecek.

Kuyumcularımızın iş hayatına büyük kolaylıklar sağlayan, hem yerli hem yabancı üreticinin yıllardır tercihi olan Steel Kalıp & Makine; 2012 yılından buyana Kuyumcukent’te açık olan showroomunu büyütme kararı aldı. Mevcut showroomunun hemen yanındaki mağazayı bünyesine katan Steel; iki kat genişleyen yeni adresinde çok daha fazla makine modelini sergileyecek.

Müşterilerini çok daha geniş ve ferah ortamda ağırlama imkanı elde edeceklerini açıklayan firma sahibi Yusuf İzzet Çelik; “Kuyumcukent’e ilk gelen kalıp ve makine firması unvanına sahip olan markamız; kuyumculuk sektörüne hizmet sunmaktan büyük mutluluk duymaktadır. 2020 yılında yine birçok yeni makine modelimizi üretim bandından indirdik. Yeni showroomumuzda hepsini sergileme fırsatı bulacağız” dedi.

Steel İle Artık Her Firma Kendi Gram Altınını Bastırıyor…

Yusuf İ. Çelik; 2020 yılında, farklı gramajlarda gram altın kalıbı yapan ve tam otomatik, güvenlikli gram altın ambalajı hazırlayan makinelerinin çok büyük ilgi gördüğünü, birçok farklı ilde, kuyumcuların kendi logolarıyla özel gram altınları, kulplu altınları kolaylıkla yeni makineleriyle yapabildiklerini söyledi.

Steel Kalıp & Makine’nin Geniş Ürün Yelpazesini Yakından Görmek Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı …. Steel’in Yenilenen İnternet Sitesi Uluslararası Kimliğiyle Dikkat Çekiyor… www.steelkalip.com kurumsal internet sitelerinin baştan sona yenilendiğini ve markalarının geniş ürün yelpazesini sanal aleme başarıyla aktardıklarını kaydeden Çelik; “5 farklı dilde hizmet sunan internet sitemize, Dünyanın çok farklı noktalarındaki alıcılar giriş yapıyor. Kolay kullanımı ve detaylı ürün tanıtımlarıyla internet sitemiz büyük ilgi görüyor. Ayrıca sitemize giren kişiler ile whatsapp uygulaması sayesinde anında iletişime geçiyoruz” dedi.

Altınşehir Maraş’ın İftiharı Olacak…

Kahramanmaraş ilimizde yapımı titizlikle gerçekleşen ve yavaş yavaş taşınmaların başladığı “Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksini” büyük bir takdirle karşıladıklarını, Maraş kuyum üreticilerinin hızla gelişen vizyonlarına Altınşehir’in çok iyi geleceğini sözlerine ekleyen Çelik; Maraşlı üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ve yeni atölyelerine geçen kuyum üreticilerine gerekli kolaylıklara sağlamaya hazır olduklarını dile getirdi.