SEKTÖR > Kuyum üreticisi neredeyse “Sena Yaldız” orada… Sena Yaldız’ın üçüncü şubesi Borsa Kule’de hizmete girdi

Kuyum üreticisi neredeyse “Sena Yaldız” orada… Sena Yaldız’ın üçüncü şubesi Borsa Kule’de hizmete girdi

Değerli maden kaplama, patlatma, cila ve yaldız alanında yıllardır sektörümüze başarılı hizmetler sunan Serdar Çelik ustamız tarafından kurulan Sena Yaldız; Çarşı, Kuyumcukent şubelerinin ardından, İstanbul Vizyon Park’ın hemen yanında hizmete açılan Borsa Kule İş Merkezi’nde üçüncü şubesini hizmete soktu.

Büyük bir emek ile üretilen ve takıseverlerin beğenisine sunulan birbirinden özel takıların son durağı, üzerlerindeki albeniyi ve özel rengi yaratan yaldız atölyesi oluyor. Sena Yaldız atölyesi de yıllardır birçok firmamıza hizmet sunuyor. Takıya son dokunuşu yapan Sena Yaldız; kuyum üreticisi neredeyse hemen onun yanında olmayı tercih ediyor.

Sena Yaldız; kapılarını yeni yeni aralayan, İVP’nin yanında açılan Borsa Kule İş Merkezi’nde üçüncü şubesini hizmete sundu. Borsa Kule’nin ilk atölyelerinde olan Sena Yaldız, 2.kat 10 numarada faaliyetlerine başladı. 120 m2 büyüklüğündeki Sena Yaldız Borsa Kule şubesi; Kuyumcukent ve Çarşı’da bulunan şubelerindeki tüm hizmetleri eksiksiz bir şekilde kuyum üreticisine sunacak.

Deneyimli usta Serdar Çelik; Borsa Kule’de tamamen kuyumcuların üretim yapacağını, yeni işyerinin ilk ve tek yaldız firması olarak sektörümüzün değerli markalarına hizmet sunmaktan onur duyacağını ifade etti. Borsa Kule’nin kısa sürede tamamen dolduğunu hatırlatan Serdar Çelik; “Kuyumcukent şubemize çok yakın bir noktada olan Borsa Kule’de yer almasaydık yine müşterilerimiz bizi tercih edeceklerdi. Biz hep onlara yakın olmayı prensip edindik. Vakit kaybetmelerini istemiyoruz. Yeni ve akıllı bina Borsa Kule’de Sena Yaldız’ın titiz işçiliği kuyum üreticilerinin hayatını kolaylaştıracaktır. Tecrübeli ekibimiz ve yeni çalışma arkadaşlarımızla Borsa Kule’de ilk çalışmalarımıza başladık. Yeni yılda yeni şubemiz ile hizmetinizdeyiz” diye konuştu.

Sena Yaldız’ın yeni atölyesinde fason cila hizmeti de sunulacak. Sektörümüzün tecrübeli ustalarının yer alacağı Sena Yaldız cila bölümü; birçok kuyum üreticisinin iş hayatına kolaylıklar ve hız katacak. Sena Yaldız kalitesi, Sena Cila ile taçlanmış olacak.