SEKTÖR > Esen Halat’ın üretiminin %70’i İstanbul’daki kuyumculara gidiyor

Esen Halat’ın üretiminin %70’i İstanbul’daki kuyumculara gidiyor

Halat Zincir’in deneyimli ustalarından biri olan Kılıç Ali; Kahramanmaraş Altınşehir’de bulunan atölyesinde gerçekleştirdiği üretimin %70’ini İstanbul’a servis ediyor. İstanbul’un değerli markalarının gözdesi olan Esen Halat; İstanbul’daki firmaların girişimiyle dolaylı olarak Dünyanın farklı ülkelerindeki kadınların hayatına TAKIlıyor…

Özellikle pandemi döneminde İstanbullu kuyumcularla ticaretini üst seviyeye çıkartan ve ağırlıklı olarak ihracat yapan markaların çözüm ortağı olan Kılıç Ali; markası Esen Halat ile İstanbul’da tatlı bir rüzgar estiriyor. Kalitesiyle öne çıkan tecrübeli marka, İstanbul’daki önde gelen markaların bir numaralı tercihi oluyor. İstanbul okey diyorsa Dünya okey diyor demektir…

Halat Zincir’in efsane isimlerinden biri olan Kılıç Ali; son yıllarda İstanbul’daki kuyumcular ile ilişkilerini üst seviyeye çıkardı. Her hafta düzenli olarak İstanbul’da bulunan müşterilerini ziyaret eden Kılıç Ali; markası Esen Halat’ın yüksek kaliteli ürünlerini gururla servis ediyor.

Anadolu’da üretim yapan bir firmanın mutlaka İstanbul hedefinin bulunması gerektiğini belirten Kılıç Ali; “İstanbul’daki esnafın sadece fiyat odaklı seçim yapmadığını çok iyi biliyoruz. İstanbul’un seçkin markalarıyla çalışıyoruz. Onlara sunduğumuz birçok ürünün yurtdışına ihraç edilmesi tabi ki tesadüf değildir. İstanbul ürünlerinize okey derse Dünya okey der anlamına geliyor” dedi.

Yılın ilk yarısını başarıyla tamamlayan Esen Halat’ın önümüzdeki 4 ay boyunca tam kapasite üretim yaparak mevcut siparişleri zamanında teslim etmeye odaklanacağını kaydeden Kılıç Ali; “Kahramanmaraş kuyumculuğu Altınşehir Üretim Kompleksi ile sınıf atlamıştır. İstanbul ile çalışan esnaf ise iki kat gelişim göstermiş anlamına geliyor. Bugün itibariyle sadece yüksek kaliteli üretim deği,l zamanında etkin servis yapmak ve siparişleri verdiğiniz söze uygun bir şekilde teslim etmek büyük önem teşkil ediyor. Her zaman söylüyorum Dünya döndükçe, kadınlar var olduğu müddetçe, altın fiyatları ne olursa olsun altın takıya talep her zaman bellirli bir seviyede olacaktır. İşini layıkıyla yapan, markasını geleceğe taşıyacaktır” diye konuştu.