SEKTÖR > “8K Concept” ile özel günlerde hoş hatıralar bırakmanız garanti altında

“8K Concept” ile özel günlerde hoş hatıralar bırakmanız garanti altında

Hafifliğiyle, zarif tasarımıyla, bütçeleri yormayan fiyatlarıyla 8K Concept’in birbirinden güzel takıları, yılın en özel günlerinde sevenlerin birbirine hoş hatıralar bırakmasına vesile oluyor. Doğumgünlerinde, yıldönümlerinde, yılbaşında, Sevgililer Gününde, Anneler Gününde hatta Öğretmenler Gününde unutulmaz bir hediye için 8K Concept herkese iyi geliyor. Şimdi yaklaşan Yılbaşında en yeni modelleriyle 8K Concept, kuyumcu vitrinlerine renk katacak…

Ülkemizin ilk ve tek garantili 8 ayar altınlarını piyasaya sunan 8K Concept; yılın en özel günlerinden biri olan Yılbaşı öncesi birçok yeni tasarımını kuyumculara sunuyor. 8K Concept firma ortağı Kadir Kantarcı; 8 ayar altınların, özel günlerde altın takı hediye etmek isteyenler için biçilmiş kaftan olduğunu, uygun bütçesiyle ve son derece estetik tasarımlarıyla 8K Concept’in en özel günlerde, hoş hatıralar bırakan hediyeler tüketiciye arz ettiğini söyledi.

Özel günler öncesinde ürün satışlarının net bir şekilde arttığını kaydeden Kadir Kantarcı; yükselen altın fiyatları karşısında, uygun bütçeleriyle 8 ayar takıların vatandaşın hediye seçiminde altın takıdan uzaklaşmasını önlediğini, bunun da sektörümüz için çok önemli bir kazanım olduğunu ifade etti.

8 ayar takıların 2022 yılında ülkemizin dört bir yanındaki kuyumcu mağazalarında yerini aldığını belirten Kadir Kantarcı; “Kararmamaya karşı bir ömür boyu garanti altında satışa sunduğumuz takılarımız, bu yıl çok sayıda kuyumcu vitrininde yer buldu. İlk kez 8 ayar takı satışı yapmaya başlayan birçok kuyumcular, 8K Concept kalitesiyle 8 ayar takılar ile ilgili önyargılarını hayatlarından kaldırmış oldular. Yüzükten küpeye, bileklikten kolyeye, düğün setinden kelepçeye kadar her tür takı grubunun 8K Concept’i var” diye konuştu.

2022’yi hedeflerinin üstünde başarıyla tamamladıklarını sözlerine ekleyen Kantarcı; 2023 yılında çıkışlarına devam edeceklerini ve ihracat alanındaki atılımlarını yeni yılda daha da kuvvetlendireceklerini dile getirdi.