SEKTÖR > Gümüş erkek takısında MAKRO düşünenlerin Çarşıdaki adresi belli “Makro Silver”

Gümüş erkek takısında MAKRO düşünenlerin Çarşıdaki adresi belli “Makro Silver”

Kurulduğu günden buyana tamamen erkek takısı üreten Makro Silver; yıllardır erkek gümüş takısı arayanların, hem yurtiçinden hem de yurtdışından favori adresi oluyor. Çemberlitaş’ta yer alan mağazasından ve www.makrosilver.com adresinden toptan satış gerçekleştiren Makro Silver; gümüş erkek takı modasında trendleri belirleyen kimliğiyle öne çıkıyor.

10 yılı aşkın bir süredir sektörümüzde faaliyetlerini yürüten Makro Silver; deneyimli kuyumcu Mesut Eroğlu tarafından kuruldu. Çemberlitaş’ta toptan satış mağazası bulunan ve satışa sunduğu ürünlerin tamamını kendi bünyesinde üreten Makro Silver; sadece erkek gümüş takısı üreten ve pazarlayan nadir firmalarımızdan biri olarak dikkat çekiyor.

Firma sahibi Mesut Eroğlu; ürün portföylerinde binlerce yüzük çeşitlerinin öne çıktığını, aynı zamanda bileklik, kolye, kolye ucu gibi takıları da yine tüketiciye sunduklarını söyledi.

Hem ülkemizin hem de Dünyanın farklı yerlerinde yer alan gümüş mağazaları, kuyumcular ile işbirliği yaptıklarını kaydeden Mesut Eroğlu; “Ülkemizde de Dünyanın farklı noktalarında da erkek takısı alanında çok fazla üretici bulunmuyor. En trend en güzel tasarımları yapmak için yoğun mesai harcıyoruz. Özellikle kolye, bileklik ve yüzük erkeklerin son dönemde yoğun ilgisini görüyor. Gümüş erkek takısı dendiği zaman sektörümüzün birçok ismi markamızı yakından tanıyor” diye konuştu.

Yeni neslin takı kullanımının gittikçe arttığını, Z kuşağı olarak tabir edilenlerin de takıya oldukça meraklı olduklarını kaydeden Eroğlu; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Erkek takısı üretimi ve tasarımında uzman bir kadroyla, hem gençlerin hem de bütün Dünyadaki her yaş grubunun taleplerine yanıt vermeye çalışıyoruz. Ürünlerimizde, herkesin beğenesini kazanacağı değişik motif, figür, logo ve simgeler kullanıyoruz. Bazı modellerimizde doğal taşlar da kullanıyoruz. Dünyanın çok farklı ülkelerine ürünlerimiz gidiyor. www.makrosilver.com adresimizden toptan satış yapıyoruz. İsteyenler Çemberlitaş’ta bulunan mağazamıza gelerek de alışveriş yapabiliyor. Sürekli yeni tasarımlar ürün portföyümüze dahil ediyoruz. Erkek takısında Makro düşünenlerin adresi olmaya devam edeceğiz.”