SEKTÖR > Yeni yıl… yeni tasarımlar…bitmeyen sevda.. “Ali Sıvacı Kuyumculuk”

Yeni yıl… yeni tasarımlar…bitmeyen sevda.. “Ali Sıvacı Kuyumculuk”

Mesleğini büyük bir aşkla yapan ve kazze takı grubunda sürekli yeniliklerin peşinde olan bu ürün grubunun gelişmesinde, popüler olmasında büyük katkılar sağlayan Ali Sıvacı; yeni yılın ilk yeni tasarımlarını ucundan bizlerle paylaştı. Dorika ile kazzenin büyük aşkı 2021 yılında da devam edecek gibi görünüyor…

Zorlu geçen bir yılın ardından bütün firmalarımız yeni yıla, yeni sezona hızlı ve iddialı bir şekilde hazırlanıyorlar. Ocak ayı kuyum sektörünün en sakin aylarından biri olarak biliniyor. Bu ay içinde ağırlıklı olarak tasarıma ve yeni dizaynlara ağırlık veriliyor. Son yılların popüler takı grupları arasında yer alan ve çok satanlar listesinde hep kendine yer edinen kazze takıların az da olsa yeni modelleri kuyumcuların vitrinlerindeki yerini almaya başlıyor.

Bu ürün gurubunun önde gelen üreticilerinde biri olan Ali Sıvacı Kuyumculuk; yılın ilk yeni tasarımlarını müşterilerine sundu. Ali Sıvacı ve değerli ekibi tarafından hazırlanan yeni koleksiyonun bir iki modelini sizler için fotoğrafladık.

Ali Sıvacı; kazze takı grubunda onlarca yeni model yapmanın ve tüketiciye sunmanın faydadan çok zarar getireceğini, kazze takının artık klasikleşen formunu bozmayan, çok gözü yormayan yenilikler yapmanın gerekliliğinin altını çizdi.

Kazze takı grubunda her yıl daha fazla üreticinin sahneye çıktığını, perakende kuyumcularının seçim yaparken üreticinin bu ürün grubundaki tecrübesini, bilgi ve birikimini iyi bir şekilde etüt ederek seçim yapmasının önemine vurgu yapan Sıvacı; “2021 yılında biz de yeni tasarımlarda çok seçici davranacağız. Kazze özel bir takı ve bu özel takının yüzlerce farklı görünüme sahip versiyonlarının olması ürünün klasik duruşuna zarar veriyor. Tüketici de bunu tercih etmiyor. Az ama öz yeni tasarımlara yer vereceğiz. Kazzenin gideceği uzun yollar var” diye konuştu.