SEKTÖR > Saygı & Sevgi & Güven İşte Budur “EREN”

Saygı & Sevgi & Güven İşte Budur “EREN”

“Eren Has Group” 21 Yıldır hem yerli hem yabancı sektör mensubunun vazgeçilmez adresi oluyor…

Kurulduğu 2001 yılından buyana sektör mensuplarının has değerli maden, döviz ihtiyaçlarını gideren, Kuyumcukent, Kapalıçarşı ofisleriyle 2 farklı noktada yüzlerce müşterisine yüksek kaliteli hizmet sunan ‘Eren Has Group’, 21 başarılı yılı geride bıraktı. Mehmet Eren tarafından 21 yıl önce kurulan EHG; geniş kadrosuyla yüksek kaliteli hizmetini her yıl arttırarak devam ettiriyor. Belirlediği hedefleri bir bir gerçekleştiren, her yıl daha fazla müşteriye sahip olan EHG; değerli maden ticaretinde hem yerli hem de yabancı sektör mensubunun değişilmez adresi oluyor…

Uzun yıllar kuyumculuk sektöründe çalışan, değerli maden ticaretinin deneyimli ismi Mehmet Eren tarafından 2001 yılında kurulan Eren Has Group Döviz ve Kıymetli Madenler, 21 yıldır kuyumculuk sektörüne yüksek kaliteli hizmet sunuyor. Hem yerli hem de yabancı sektör mensuplarının yıllardır çözüm ortağı olan tecrübeli marka; değerli maden ithalatında ve ihracatında da aracı kurum olarak başarılı çalışmalar ortaya koyuyor.

EHG Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Eren; EHG’nin, Kuyumcukent ve Kapalıçarşı’da bulunan ofislerinin sektörümüzün en dinamik olduğu lokasyonlarda konuşlandığını, aynı zamanda özellikle Dubai başta olmak üzere çok sayıda yabancı firmanın, Kuyumcukent bünyesinde yer alan yabancı girişimcilerinin değerli maden ticaretinde Eren kalitesini yıllardır tercih ettiğini ifade ediyor.

İstanbul Altın Borsası üyesi olan EHG; yüksek teknolojiyi iş yaşamında kullanarak, müşterilerine değerlin maden ve döviz fiyatlarında en güncel rakamları sunuyor ve etkin iletişim gerçekleştiriyor. EHG ile yıllardır çalışan personelin ve müşterilerinin bulunduğunu belirten Yasin Eren; “EHG; tüm ticari faaliyetlerinde kurumsal kimliği ile işini titizlikle yapmaktadır ama aynı zamanda bir aile şirketi gibi, çalışanlarını, müşterilerini en önemli varlığı olarak kabul ederek, bugünleri değil yarını düşünen bir zihniyeti ortaya koymaktadır” dedi.

Sadece günü düşünerek yapılan ticaretin önemli riskler içinde barındırdığını sözlerine ekleyen EHG Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Eren; “Bize ülke içinde olduğu gibi yurtdışından da çok sayıda kişi büyük güven duyuyor ve yıllardır bizimle çalışıyorlar. Her geçen gün yabancı müşteri sayımızın da arttığını görmekteyiz. Son dönemde ihracat ve ithalat işlemlerinde bürokratik mevzuatın arttırılmasının zamansal açıdan handikapını yaşıyoruz. Daha önce 2 günde yapılan değerli maden ithalatı artık 10 günleri bulan bir süreye çıktı ve maden fiyatları hızla, anlık değişen sektörümüz açısından önemli dezavantajlar ortaya koymaktadır. Bu konuyla ilgili yeni düzenlemelerin yapılması kuyumculuk sektörümüzün uluslararası arenadaki rekabet gücünü yukarıya çıkaracaktır.”