SEKTÖR > ARN Elektronik Cila Makinesi ile cila işiniz çok kolay olacak Zaven Usta Gururla Sunar “ARN Elektronik Cila Makinesi”

ARN Elektronik Cila Makinesi ile cila işiniz çok kolay olacak Zaven Usta Gururla Sunar “ARN Elektronik Cila Makinesi”

ARN Elektronik Cila makinesi ile yepyeni bir devir başlıyor. Artık takılarda finishing, cila ve patlatma işlemleri, tam otomatik makine ile hatasız, onlarca insan gücüne ihtiyaç duymadan gerçekleştiriliyor. Kuyum üreticileri, cila atölyeleri bu sihirli makine sayesinde tek bir kullanıcı ile maximum sonuçlar elde ediyor. ARN Elektronik Polishing (elektronik cila, patlatma makinesi) ile zaman, para ve işgücü kaybı tarihe karışıyor…

Yarım asra yakın bir zamandır kuyumculuk mesleğinin içinde bulunan, babadan devraldığı mesleği, son 20 yılda Almanya’da icra eden Zaven Kasacı; Yepyeni tam otomatik, elektronik cila makinesi ARN Elektronik Polish’i sektör kullanıcılarımızın hizmetine sunuyor. Bu cihaz ile artık insan eli değmeden muhteşem cila ve patlatma işlemleri yapılabiliyor. Yüksek amper gücüne sahip olan yeni nesil otomatik cila makinesi, özel cila sıvısı ile satışa sunuluyor.

Zaven Kasacı; Almanya Düsseldorf şehrinde geliştirilen ve üretilen ARN Elektronik Cila Makinesi’nin alfa, beta ve gama olarak 3 farklı büyüklükte modelleri bulunduğunu, en ufak takıdan en büyük takıya kadar her ürünün bu cihazlar ile cila işleminin çocuk oyuncağına döndüğünü ifade etti.

ARN’den çıkan takıların büyük bölümünün direkt vitrine girecek düzeyde olduğunu bir kısımının ise ufak bir dokunuşla vitrinler için hazır olduğunu kaydeden Zaven Usta açıklamasını şöyle sürdürüyor:

“Bu özel cihazımız ile birlikte 1. üründe 1000. ürün de aynı kalitede cila işlemi uygulanıyor. İnsan elinin yapabileceği hatayı sıfırlıyor. Cila işleminde oluşan fire kaybı ortadan kalkıyor. Zaman kazandırıyor ve en önemlisi cila işleminde sadece bir teknisyen ile kilolarca ürün kısa zamanda cilalanıyor. Cihaz için özel formüller eşliğinde likit sıvı ürettik. Bu likit sıvının cihazın performansı açısından önemli rolü bulunuyor. Ürünümüzü kısa süre içinde değerli ustalar test etti. Çemberlitaş’ta bulunan ofisimizde kapımız herkese açık. Takısını getiren ustalarımız, makinemizin sıradışı performansına canlı şahitlik yapıyorlar. Gelin, görün, test edin çağrısında bulunuyoruz. Kendi özel yıkama solüsyonu mevcut olan makinemiz ile artık her kuyum atölyesi, her cila atölyesi, Dünyanın en iyi, sessiz, hiç şikayet etmeyen ve sadece işini yapan bir cila ustasına kavuşmuş oluyor.”

Yakın zaman içinde ARN’nin birkaç aparatını değiştirerek bu kıymetli makinenin sahiplerinin zımpara işlemlerini de yapabileceklerinin müjdesini veren Zaven Usta; “Bu konuda çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Cihazı üretirken özellikle amper gücünü yüksek tuttuk. Cihazımızı İJS Ekim Fuarın’da geniş kitlelerin incelemesine sunacağız” dedi.