SEKTÖR > Ali ustanın takıları fuarda birçok firmanın standında yerini alacak

Ali ustanın takıları fuarda birçok firmanın standında yerini alacak

İstanbul Jewelry Show 51. kez kapılarını sektör mensuplarına açacak. İJS’nin Mart ayağı pandemi nedeniyle yaklaşık 3 yıldır düzenlenmiyor. Fuara katılan firmalarımız, uzun zamandır bu organizasyonun yapılmasını bekliyor. Bu fuarda tam bir tasarım, yeni model savaşlarının olacağı tahmin ediliyor. Birçok dev markamızın özellikle kazze ve dorika takı gruplarındaki tercihi olan Ali Sıvacı Kuyumculuk; fuar için yine en yeni modellerini hazırladı. Son yıllarda yeni modelleri kadar klasikleşen birçok modeli de yüksek satış rakamları yakalıyor. Ali ustanın imzasını taşıyan setler, bileklikler hem yurtiçinde hem de yurtdışında ilgi görüyor. Yeni modeller, birçok firmanın standında alıcısını bekleyecek…

İstanbul Jewelry Show ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Altın fiyatları aldı başını gitti. Genelde kuyum üreticileri, en hafif takıları madene aktarmak için çaba gösteriyor. Bazı ürünlerde gramaj kaygısı ikinci planda kalıyor. Kazze modelleri de bu kategoride yer alıyor. Son yıllarda dorika ile kombin olan kazze takılarıyla öne çıkan Ali Sıvacı usta; kendi adını taşıyan markasıyla yine birçok yeni model hayata geçirdi.

Kazze takı grubunun birçok farklı ülkeden talep gördüğünü ve farklı kültürlere sahip kadınların ortak tercihi olmaya başladığını kaydeden Ali Sıvacı, “Kazze; hem otantik bir dokuya sahip hem de küçük dokunuşlarla modern çizgileri üzerinde taşıyabiliyor. Yüzlerce farklı kombin hayata geçirdik. Tabi ki belli başlı klasik modeller yıllardır talep görmeye devam ediyor. İstanbul fuar dönemlerini yoğun geçiriyoruz. Fuara katılsak ancak bu kadar yoğun oluruz. Fuarda standı bulunan birkaç firmanın standında ürünlerimiz gözler önüne serilecek” diye konuştu.