SEKTÖR > “Gold Glorya” 2022 yılının en çok dikkat çeken kuyum markası olarak ödüle layık görüldü

“Gold Glorya” 2022 yılının en çok dikkat çeken kuyum markası olarak ödüle layık görüldü

Kapalı Çarşı Dergisi ve Show TV Son Trend programı tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreninde, Gold Glorya; Kahramanmaraş’ın 2022 yılında en kuvvetli çıkış yapan markası ödülünü kazandı.

Son dönemde ülke genelinde satış performansını üst düzeye taşıyan, Anadolu’da düzenlenen kuyumculuk fuarlarında öne çıkan, sektörümüzün dev markalarının radarına giren ve işbirliği gerçekleştiren Gold Glorya; Kahramanmaraş’ın dikkat çeken markası ödülünü kazandı. Kapalı Çarşı dergisi ve Son Trend programı tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödül töreninde birbirinden ünlü isimler ödül aldı.

İstanbul Masquarade Gece Klübünde düzenlenen geceye, iş, siyaset, sanat ve medya çevrelerinden kişilere farklı kategorilerde ödül verildi. Ödüller, yüzlerce kişi tarafından yapılan oylama ile belirlendi. Yaklaşık 500 özel davetlinin katıldığı gecede Gold Glorya, 2022 yılında Kahramanmaraş’ın en dikkat çeken markası ödülüne layık görüldü.

Gold Glorya Kuyumculuk firma sahibi İsmail Çatalbaş; “Özellikle 2022 yılında markamız hızla geniş kitlelerin tercihi haline geldi. Disiplinli çalışmamız, kaliteden taviz vermeyen anlayışımız ve müşterilerimizin beklentilerine uygun modeller hayata geçirmemiz bizi öne çıkardı. Bu değerli ödülün iş hayatımızda bize ekstra motivasyon sağlayacağını düşünüyorum” dedi.

Gold Glorya Kabına Sığmıyor…

Ankara’da toptan satış mağazası bulunan Gold Glorya; Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Merkezi’nde bulunan atölyesini 3 kat büyütme kararı aldı. Mevcut atölyesine yakın bir yerde yaklaşık 400 m2 büyüklüğünde yeni bir atölyeye taşınacak olan genç marka; büyüyen ve genişleyen atölyesinde farklı takı gruplarının da üretimini sağlamayı planlıyor.

2023 yılının başında yeni adresine geçmeyi planlayan Gold Glorya; aynı zamanda Kayseri’de toptan satış mağazası açma konusunda da görüşmelere başladı. İsmail Çatalbaş; çok yakında Gold Glorya’nın İstanbul Jewellery Show’un düzenli katılımcıları arasında olmasını planladıklarını söyledi.