SEKTÖR > HAYALLERİ İTİNA İLE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR. --WAXJET—

HAYALLERİ İTİNA İLE GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR. --WAXJET—

Yıllardır kuyum üreticisinin iş yaşamına büyük kolaylıklar katan, ithal ettiği makine ve ekipmanlar ile Türk Kuyumcusunun uluslararası arenada güçlü bir şekilde rekabet edebilmesine katkı sağlayan Ramiz Yenidoğan; ileri teknolojiyi sektör mensuplarımızla buluşturuyor. İstanbul Jewelry Show’a katılmaya hazırlanan Waxsystems, başta son teknoloji Waxjet makineler ve çok daha fazla yeniliğiyle fuara renk katacak.

Dünyaca ünlü 3D Printer üreticisi FLASHFORGE tarafından yapılan Waxjet Wax 3D Yazıcılar; Waxjet400 ve Waxjet410 modelleriyle kuyumcuların hayalindeki her şeyi gerçeğe dönüştürüyor. Uygun fiyatı, en son teknolojiye sahip yapısı ve muadillerinden 3 kat daha hızlı olmasıyla kullanıcı dostu olan Waxjet, hayallerinizi madene aktarma aşamasında en yakın dostunuz oluyor.

Kuyum üretiminde kolay,hızlı ve düşük maliyetli üretim için kullanılan 3d yazıcılar, son yıllarda yüzlerce atölyemizde yerini aldı. Zaman içinde daha uygun maliyetlerle üreticilerle buluşan 3 boyutlu yazıcılar, son dönemde iç piyasada da ağırlıklı olarak kullanılıyor. En zor tasarımları bile ince işçiliği ile üretebilen Waxjet 3D Yazıcılar, modern kuyumculuğun mihenk taşı olarak kabul görüyor.

Waxsystems kurucusu Ramiz Yenidoğan,uzun bir araştırma ve test sürecinin ardından sahaya sürülen Waxjet yazıcıların hız ve maliyet avantajıyla 2020 Aralık ayından beri, yerli ve yabancı çok sayıda kuyum üreticisinin iş hayatına büyük kolaylıklar kattığını söyledi.

Waxjet’i sarf malzemensinin muadillerine göre çok ekonomik olduğuna dikkat çeken Yenidoğan; Hall1 D20 no’da yer alan standlarına sektör mensuplarına davet ediyor.