SEKTÖR > Yeni tasarımlar yeni adresinde çok yakında…

Yeni tasarımlar yeni adresinde çok yakında…

“Babix Gold yeni atölyesine taşınmak için gün sayıyor”

Deneyimli kuyum ustaları Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşler tarafından kurulan Babix Gold; sektörümüzün önde gelen markalarının arkasında görülmeyen güç olarak çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli kuyumcular 2023 yılında önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Mevcut atölyelerini iki kat büyütme kararı alan Batur kardeşler; çok yakında yeni ve ferah atölyelerinde, hem farklı takı gruplarının üretimine geçecek hem de yeni tasarımlarının sayısını arttıracak. Mesleğinden kazandığını yine mesleğine vermeye hazırlanan Babix Gold; çok sayıda markanın çözüm ortağı olmaya devam edecek…

Tecrübeli kuyum ustaları Abdülkerim ve Şükrü Batur kardeşler tarafından kurulan Babix Gold; önemli bir yatırım arifesinde. Babix Gold; mevcut atölyesinden iki kat büyük ve çok daha ferah bir ortama taşınmaya hazırlanıyor. Birbirinden iddialı tasarımlara imza atan, 14 ayar fantezi takı grubunun son dönemde hızla yükselen değeri olan Babix Gold; yeni atölyesinde çok sayıda yeniliğe de imza atacak.

Firma ortağı Abdülkerim Batur; Babix Gold’un artık kabına sığmadığını, çok daha geniş bir atölyeye geçmelerinin zorunluluk haline geldiğini söyledi.

Yeni adreslerinde çalışanlarının da iş verimliliğinin ve iş konforunun artmasına önem göstereceklerini vurgulayan Abdülkerim Batur; “Yeni atölyemiz çok ferah ve çok daha güzel bir manzaraya sahip olacak. Cağaloğlu’nda yer alan İran Konsolosluğunun hemen önünde Süreyya Pasajı’nda açılacak olan yeni atölyemizde üretim ekipmanlarımızı da A’dan Z’ye yenilemeyi planlıyoruz. Kelepçe ürün grubunda uzman olan markamız, son dönemde farklı takı gruplarında da iddialı çalışmalar ortaya koyarak, yakın gelecekte ürün portföyünü çok ciddi zenginleştireceğinin sinyallerini verdi” diye konuştu.

Her hafta çok sayıda yeni model portföylerine eklediklerini hatırlatan Batur; sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaz mevsiminde çok arzu ettiğimiz hareketliliği yakalayamadık. Özellikle 14 ayar takı grubunun iç piyasada hayat pahalılığından, yüksek altın fiyatlarından olumsuz etkilendiğini gördük. Yurtdışı ihracat açısından da altın fiyat farklılığı makasın negatif etkisini hep birlikte yaşıyoruz. Bu günler mutlaka geçecektir. İJS Ekim Fuarı’na yeni üretim adresimizde girmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki yıl İJS’nin Mart ayağına katılım hedefi belirledik. Hizmet verdiğimiz değerli markaların etkin çözüm ortağı olarak, büyüyerek geleceğe ilerlemek istiyoruz.”