SEKTÖR > Taşlar yerinden oynacak…. Bu fiyatlar ile renkli mücevher sahibi olmayan kalmayacak….

Taşlar yerinden oynacak…. Bu fiyatlar ile renkli mücevher sahibi olmayan kalmayacak….

Aries Gem Stones ile üretim maliyetleriniz düşecek… Son tüketici en uygun fiyatlarla mücevher sahibi olacak…

Doğal taş koleksiyoncusu olan, Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri Kemal Özkan’ın değerli ve yarı değerli doğal taşlara olan büyük aşkı, Aries Gem Stones markasını ortaya çıkardı. Özellikle safir, yakut ve zümrüt gibi mücevher yapımında çok önemli olan, 3 büyükler olarak tanınan değerli taşlarda zengin stoklara sahip olan Aries Gem Stones; ezber bozan fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Caratı 4 dolar ile en fazla 60 dolar arasında değişen uygun fiyatlarıyla öne çıkan ve yüzde yüz doğal olan renkli değerli taşlar; en güzel mücevherlerde yer almak için bekliyorlar. Şimdi tüketici de üretici de satıcı da çok daha uygun fiyatlarla tanışacak. Mücevher sahibi olmak hayalden gerçeğe dönüşecek… Hayatımıza renk gelecek…

İthalat ve ihracat alanında uzman olan, Uzman Gümrük Müşaviri Kemal Özkan’ın kurduğu Aries Gem Stones; 2 yıldır özellikle değerli ve yarı değerli renkli mücevher taşları alanında çok önemli stoklarıyla öne çıkmaya başladı. Amatör doğal taş koleksiyonuyla başladığı hobisini profesyonel bir işe dönüştüren Kemal Özkan; Tayland’dan ithal ettiği doğal mücevher taşlarıyla kısa sürede birçok kişinin ilgisini çekti.

İnanılması çok güç, süper uygun fiyatlar eşliğinde hem son tüketiciye hem de üreticiye doğal mücevher taşları sunduğu kaydeden Kemal Özkan; “En önemli derdimiz fiyatlarımıza insanların ilk başta inanmaması oluyor. Biz de bunun üzerine sertifikalı olarak taşlarımızı almalarını tavsiye ediyoruz. IGSL Gemoloji Laboratuvarı ile yaptığımız çalışma ile taşlarımızı isteyenler sertifika ile alabiliyorlar. Özellikle 3 büyükler olarak tabir edilen Zümrüt, Safir, Yakut taşlarında çok iddialıyız. Direkt yerinden alıyoruz ve çok cüzzi bir kar eşliğinde satışa sunuyoruz. Tarladaki Ayşe ablamız da, Apartman Görevlisi Hatice Hanım da, Mimar Sabiha hanım da, Hemşire Nihal hanım da bizden çok uygun fiyata doğal taşını alır ve istediği mücevheri kolaylıkla yaptırabilir. Bu işte hiç şakamız yok ama kabul ediyorum fiyatlarımız şaka gibi” diye konuştu.

Sosyal medyadaki tanıtım çalışmalarıyla geniş bir kitlenin tercihi haline geldiğini kaydeden Kemal Özkan; “Şu an itibariyle 200 bin Caratlık bir taş stoğuna sahibiz. Sektörümüzün önde gelen tasarımcılarının ve mücevher üreticilerinin taş taleplerinde her geçen gün artış var. Artık mücevher bir lüks olmaktan çıkıyor” dedi.

Aries Gem Stones bünyesinde pırlanta dahil olmak üzere 30’dan farklı doğal taş bulunuyor. Birçok farklı kesime sahip olan geniş taş stoklarına göz atmanızı tavsiye ediyoruz. “Alırken kazanmak” işte tam anlatmak istediğimiz bu….