SEKTÖR > Bazı SİMGEler hayatınızdan hiç çıkmaz

Bazı SİMGEler hayatınızdan hiç çıkmaz

Ülke çapında çok sayıda ilimize, yüksek kaliteli ürünleriyle giriş yapan çalıştığı müşterilerinin hep yüzünü güldüren Simge Gold; 22 yıldır birçok meslektaşımızın hayatına kolaylıklar katıyor. Hem satış öncesi hem satış sonrası her zaman ürünlerinin arkasında duran Simge Gold; yavaş yavaş tırmandığı başarı merdivenlerinde daha çok yol almayı hedefliyor…

Yılların deneyimli kuyum ustası Ali Sarıca tarafından kurulan Simge Gold; 22 yıldır faaliyetlerine başarıyla devam ediyor. Kahramanmaraş Altınşehir Kuyum Üretim Kompleksi’nde üretimini sürdüren Simge Gold; ağırlıklı olarak 22 ayar takı üretimiyle dikkat çekiyor.

Şarnel, doc, nazarlıklı bileklik gruplarının üretimine uzmanlaşan Simge Gold; birçok kuyumcunun vitrinleri için vazgeçilmez bir simge oluyor. Ülkemizin en doğusundan en batısına kadar geniş bir coğrafyada ürünlerine ilgi olduğunu kaydeden firma sahibi Ali Sarıca; “Alt yapısı kuvvetli, geniş ve ferah çalışma ortamlarına sahip olan Altınşehir’e atölyemizi taşıyarak verimliliğimizi yukarı çektik. 2022 yılını çok önemsiyoruz. Bu yıl yaraların kapanma yılı olacaktır. Pandeminin etkilerinin azalmasıyla, çok güzel ve uzun bir yaz sezonu bizi bekliyor” diye konuştu.

İJS’de Simge Gold ürünlerini stantlarında sergileyenlerin yüzü güldü..

İstanbul Jewellery Show kapsamında fuara katılan birkaç firmanın standında Simge Gold imzalı takılar yer aldı. Fuar sonrası, başarılı ürünleri nedeniyle güzel satış performansları yakalayan kuyumcu dostlarının kendilerine teşekkür ettiğini kaydeden Sarıca; “Mesleğini benim gibi çok severek yapanlar için müşterilerimin memnuniyeti ve teşekkürü inanın maddi kazanctan daha fazla bizi mutlu kılıyor. İJS sonrası müşterilerimiz aldıkları siparişle birlikte bizden ürünlerin devamını isteyecekler. Yoğun bir mesai dönemine hazırız” dedi.