SEKTÖR > KÜÇÜK PAKET Büyük Hizmet… “ Küçük Paket Hizmeti 10 Yaşında”

KÜÇÜK PAKET Büyük Hizmet… “ Küçük Paket Hizmeti 10 Yaşında”

Sektörümüze yıllardır başarıyla hizmet eden, değerli maden, evrak ve para transferlerini güvenli bir şekilde gerçekleştiren Loomis, küçük paket taşımacılığında 10 başarılı yılı geride bıraktı. Her ay ortalama 20 bin küçük paket taşıma hizmeti gerçekleştiren Loomis; artan E Ticaret hacmiyle birlikte, ülkemizin 81 iline gönderileri, sıfır risk eşliğinde, güvenle taşıyor…

Kuyumcuların iş yaşamına büyük kolaylıklar sağlayan ve değerli her tür emtianın güven içinde transferini sağlayan Loomis; 10 yıldır küçük paket servis hizmeti ile sektörümüzün önemli bir ihtiyacını gideriyor. 5 bin dolara kadar olan tüm ürünleri, küçük paket hizmeti içinde değerlendiren Loomis; sigortalı olan bu gönderilerini, normal kargo ücretlerine çok yakın fiyatlar eşliğinde gerçekleştiriyor.

Küçük Paket Hizmet Yöneticisi Hakkı Can Özdemir; kargo şirketlerinin değerli maden taşımacılığında sorumluluk almadığını, Loomis’in sigortalı bu hizmetinin özellikle kuyumculuk sektörü açısından büyük kolaylıklar ortaya koyduğunu söyledi.

10 yıldır aralıksız hizmet sunan Küçük Paket Gönderi Departmanının 10 kişiden oluşan kadrosuyla çalışmalarına gece gündüz devam ettiğini kaydeden Hakkı Can Özdemir; “Son yıllarda E Ticaret alanında ciddi bir artış var. E ticaret üzerinden takı satışları her geçen gün artıyor. Birçok E Ticaret sitesiyle koordineli bir çalışmamız var. Kimsenin gözünü yolda bırakmadık. Her yıl, yaklaşık 240 bin küçük paket gönderisini binde 1’den daha düşük bir hasar oranıyla kişilere ulaştırıyoruz. Gönderilerimiz sigortalı olduğu için alanda satanda sıfır risk ile çalışmanın konforunu yaşıyorlar” diye konuştu.

Küçük paket taşımacılığında ülkemizin seçkin kargo firmalarıyla işbirliği yaptıklarını ve en geç 48 saat içinde yurtiçindeki A noktasından B noktasına gönderi yaptıklarını sözlerine ekleyen Özdemir; açıklamasını şöyle noktaladı:

“6 aydır üzerinde çalıştığımız bir yazılım var ve bu ay içerisinde müşterilerimizin kullanımına açmayı planlıyoruz. Özellikle e-ticaret müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak hem mobil uygulama hem de web sitesi üzerinden kolayca kullanabilecekleri bir sistem geliştiriyoruz. “