SEKTÖR > “Esen Halat” 2022 yılında vitesi yükseltti “Esen Halat” İçin İstanbul Masalı Başlıyor…

“Esen Halat” 2022 yılında vitesi yükseltti “Esen Halat” İçin İstanbul Masalı Başlıyor…

Halat Zincir’in deneyimli ustalarından biri olan Kılıç Ali’nin hızına biz basın mensupları da yetişmekte zorlanıyoruz. Çok yakın zaman önce ülkemizin önde gelen zincir üretilerinden biri olan İstor ile işbirliği yapan ve İstor’un Anadolu’daki en büyük bayisi konumuna ulaşan Esen Halat; şimdi de İstanbul Kuyumcukent’te pazarlama ve iletişim ofisi açtı. Deneyimli marka; İstanbul üzerinden Dünyaya açılmayı hedefliyor.

Kahramanmaraş’ta yıllardır başarıyla üretim gerçekleştiren ve halat zincir başta olmak üzere birçok takı grubunda ısrarla aranan Esen Halat; bir ayağı İstanbul’da olan markalarımızdan biri olarak biliniyor. Şimdi Esen Halat; İstanbul’daki müşterileriyle daha yakın temas kurmak, İstanbul üzerinden yurtdışına açılmak ve hedeflerini üst seviyeye taşımak adına İstanbul’da yerleşik düzene geçiyor. Esen Halat Toptan Satış ve İletişim Ofisi, Kuyumcukent AVM Bloğu 1. Katta açıldı.

Halat Zincir’in efsane isimlerinden biri olan Kılıç Ali; İstanbul ofislerini uzun süredir açmayı planladıklarını, Dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’a Esen Halat’ın çok yakıştığını söyledi.

Kahramanmaraş Esen Halat atölyesinde üretilen altın halat başta olmak üzere pekçok el işi takıyı İstanbul ofislerinde satışa sunmaya başladıklarını kaydeden Kılıç Ali; sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul’da artık çok daha fazla mesai harcayacağım. Her zaman işinin başında olan işini takip eden ve mesai mefhumu olmadan çalışan bir sektör mensubu olarak, yıllardır her hafta düzenli ziyaret ettiğim İstanbul’da kalıcı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’da gönülleri fethetmeye devam edeceğiz. Esen Halat’ın rüzgarını yakın zamanda yurtdışına da taşımayı planlıyoruz. İstanbul ile ihracatla ilgili hedeflerimizi gerçeğe dönüştüreceğiz.”

Önümüzdeki süreçte Esen Halat’ın İstanbul Jewellery Show’un istikrarlı katılımcılarından biri olmasını da çalışma takvimlerine dahil ettiklerini sözlerine ekleyen Kılıç Ali; İstanbul İstanbul olalı böyle güzellikler görmedi diyerek, meşhur şarkıya atıfta bulundu ve ürettiği takılara ne kadar çok güvendiğini yinelemiş oldu.