SEKTÖR > Yılın 364 günü sevgisini ifade edene Sevgililer Günündeki hediye sadece hoş bir hatıra bırakır

Yılın 364 günü sevgisini ifade edene Sevgililer Günündeki hediye sadece hoş bir hatıra bırakır

Sevginin aşkın günü olmaz tabi ki. Yılın 365 günü sevdiklerimize sevgimizi ifade etmeliyiz. Bu gerçekleri bir kenara bırakırsak, 14 Şubat Sevgililer Günü sektörümüz açısından büyük önem teşkil ediyor. Sevgilisine olan sevgisini ifade etmek isteyen kişi için mücevher de altın da ve gümüşte bir oluyor. Özcan Gümüş; sevgililer gününde bir hoş hatıra bırakmak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Maksat gönül almaksa o zaman minik bir gümüş takı, yüzlerde oluşturacaktır hoş bir gülüş….

Hem ülkemizde hem de yurtdışında binlerce gümüş takıseverin tercihi olan Özcan Gümüş; bu özel gün için en yeni tasarımlarını vitrinlerine taşıyor. Özcan Gümüş Genel Müdürü Sinan Araç; Sevgililer Gününde alınan hediyenin maddi değerinden ziyade manevi değerinin çok daha ön planda olduğunu, sevgisini 364 gün ifade eden kişinin hangi hediyeyi sunarsa sunsun, Sevgililer Gününde karşısındaki kişiyi mutlu edeceğini ifade etti.

Sinan Araç; markalarının binlerce takı çeşitliliğiyle hoş bir hatıra bırakmak isteyenlerin işini kolaylaştıracağını belirterek; “2019 yılında gümüşten mamül takı ihracatçıları arasında yine ilk 5 içinde tamamlıyoruz. Sevgililer Günü; Dünya çapında önemli bir ticari hareketlilik sağlıyor. Biz de hem yerli hem yabancı müşterilerimizin kolay satış yapabileceği, etkileyici modellerimizi hazırladık. Sevgililer Günü; ayrıca sektörümüz için de esas anlamda yeni yılın başlangıcı oluyor” diye konuştu.

Gümüş takıların uygun bütçesiyle birlikte karşı tarafta çok etkileyici bir iz bıraktığını belirten Araç; “Birçok kişi sevgilisine çok pahalı bir hediye alarak, sevginin önüne hediyenin geçmesini istemiyor. Bu aşamada gümüş, altın ve mücevherin bir adım önüne geçiyor. Herkesin kolaylıkla satın alabileceği bütçelere sahip birbirinden güzel gümüş takılarımız, hem alanın hem de kullanacak olanın yüzünü güldürecek. Kuyumcu dostlarımız, Sevgililer Günü için vitrinlerini yenilerken mutlaka geniş ürün portföyümüze göz atsınlar. Artık gümüş takı alternatif hediye değil. Asıl hediyenin kendisi olmuştur” diye konuştu.

3-7 Ocak’ta Antalya’da Özcan Gümüş Yılın En Yeni Tasarımlarını Sergiledi…

İMMİB tarafından Miami’nin hemen ardından Antalya’da organize edilen, satıcı ile alıcıyı buluşturan mini fuar organizasyonu başarıyla gerçekleştirildi. 300’e yakın profesyonel alıcı; 54 farklı firmamızın ürünlerini yakından incelediler. Katılımcı firmalar arasında yer alan Özcan Gümüş; etkinlikten mutlu ayrıldı. Genel Müdür Sinan Araç; İMMİB’in küçük çaplı ama etkili bu tip mini fuarlarının ülke kuyumculuğunun ihracatına önemli katkılar sağladığını ve bu organizasyonların yıl içinde sıklıkla düzenlenmesinin faydalı sonuçlar doğuracağını dile getirdi.