SEKTÖR > Artık bahane yok SESimiz gür çıksın

Artık bahane yok SESimiz gür çıksın

Sektörümüzün önde gelen yarı mamul ve kilit üreticisi SES Kilit & Yarı Mamul; koranavirüs günlerinin ardından yaklaşık 25 gün sonra tekrar kuyum üreticimize destek vermeye başladı. SES Kilit & Yarı Mamul geniş ürün çeşitliliğiyle yine kuyumcuların hayatına kolaylıklar katacak. SES Kilit yanınızda ise atölyenizin sesi gür çıkacak…

Sektörümüze önce kilit çeşitleri ardından zincir ve yarı mamul alanlarında hizmet sunan SES Kilit & Yarı Mamul Covid 19 salgını ile mücadele kapsamında yapılan genel kapanmanın ardından tekrar çalışmalarına start verdi. Yüksek kaliteli üretimi ve ithal benzerlerine göre ciddi fiyat avantajıyla kuyum üreticisini destekleyen SES Kilit; yarı mamul alanında sadece ülke kuyumcumuzun değil birçok yabancı kuyum üreticisinin de aradığı bir marka olmayı hedefliyor.

SES Kilit & Yarı Mamul firma ortağı Serkan Konuk; pandemi günlerinin ardından yavaş yavaş sektörün kendine geldiğini ve iş potansiyelinin eski seviyeye ulaşması için aşılanma takviminin hızla ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

Son yıllarda yarı mamul üreten firma sayısında ciddi bir artış olduğunu ve bu firmalarımız arasında oldukça yapıcı, tatlı bir rekabetin bulunduğunu kaydeden Serkan Konuk; “Önümüzdeki süreçte üretim maliyetleri artacak ve yarı mamul alanındaki ihtiyaçlar daha da yukarı seviyeye çıkacaktır. Komşu ülkelerde artan kuyum üretimini yakından takip ediyoruz. Pandemi günlerinin ardından ihracat çalışmalarının da artacağını düşünüyorum” dedi.

Yeni dönemde yeni ara ürün ve yarı mamul üretimine hız kesmeden devam edeceklerini sözlerine ekleyen Konuk; üreticileri sürekli dinleyen, taleplere hep olumlu yanıt veren ve esnek çalışma kabiliyetiyle çözüm odaklı sonuçlara yönelen bir anlayışla geleceği hedeflediklerini söyledi.